Hallo, leuk dat je hier onze blog wil lezen!

Met deze blog wil ik jullie vooral inspireren voor het organiseren van feestjes.
Zodat het voorbereiden van een feestje zoals jij het helemaal wil van hopsasa, tralala zal gaan en van je één-twee-drie!

Ik schrijf op deze party-blog over feestjes en evenementen die ik zelf organiseer of waar Pimp that Party deel van uitmaakt maar
deel met jullie ook de veelgestelde vragen, leuke Do - It- Yourself projecten of inspiratie over food, planning en mix & match ideeën.

Een boek als cadeautje voor de jarige? Ontdek 5 leuke kinderboeken over feestjes, vriendschap, delen, samenwerken,...!

Het is VOORLEESWEEK van 16 november t.e.m. 24 november 2019! Dat zetten wij graag even in de kijker want wij zijn 'in to' alles wat zorgt voor pret!

Voorlezen heeft immers vele voordelen.

Het zorgt voor een positief effect op taalontwikkeling, woordenschat, taalgevoel en taalbegrip. Door het luisteren trainen de kinderen ook hun concentratievermogen en dat is mooi meegenonmen voor later. Want peuters die elke dag minstens een kwartiertje worden voorgelezen, scoren later op school echt wel beter op wiskunde.

Voorlezen is een intiem moment dat de band tussen voorlezer en kind bevordert, dat veiligheid en rust biedt. Kinderen leren zich inleven in anderen en andere situaties en daar vaart hun emotionele ontwikkeling wel bij.  

Door voor te lezen, prikkel je de fantasie van een kind. Het moedigt de kinderen aan om beelden bij een verhaal of personage te verzinnen of voor te stellen – soms – ook verder te fantaseren. De illustraties in een boek kunnen dus de fantasie verder aanwakkeren. Het is daarom altijd fijn om samen goed naar de prenten te kijken, als die er zijn.

Bron: https://www.voorlezen.be

Hoe Sinterklaas vieren met je kind?

Vier de eerste keer Sinterklaas met je baby

Tijdsbesef hebben baby's nog niet en ze maken zich dus ook nog niet druk over hoeveel keer het nog slapen is tot 6 december. Het hele concept van Sinterklaas gaat volledig aan hen voorbij, maar als het vieren van Sinterklaas jou blij maakt, kan je natuurlijk nu al beginnen met het starten van deze traditie.

2019 is reden om te feesten want Pimp that Party bestaat 3 jaar!

3 jaar = 3 x kans om te winnen!

Vier met ons mee en neem deel aan onze grandioze WIN actie met meer dan 300 euro aan prijzen! 

  1. Win een verjaardagsfeestje in thema voor jou en je vriendjes/vriendinnetjes 
    (max. 10 kinderen, t.w.v. 20 euro per kind)
  2. Win een Star Wars partybox t.w.v. 35 euro
  3. Win een Frozen pretpakket t.w.v. 32 euro

Lees hieronder hoe je NU kan meedoen en waag je kans! 

De Rode Duivels zijn bijna klaar voor het WK! Met deze oefeningen ben ook jij fit genoeg om aan het WK te beginnen!

Olé olé olé olé de Rode Duivels die doen mee!

Het wereldkampioenschap voetbal in Rusland begint binnen minder dan één maand. De eerste wedstrijddatum van de Rode Duivels is 18 juni. Bondscoach Roberto Martinez heeft al een ruime voorselectie van maximum 35 spelers moeten doorgeven aan de Wereldvoetbalbond FIFA, maar voor de definitieve selectie heeft hij nog tijd tot 4 juni ... en die tijd zal hij nodig hebben. Heel wat Belgische spelers zijn namelijk nog geblesseerd en twijfelachtig fit voor het WK.

Bron: newsmonkey.be

Shoot - Leuke communiefoto's op een mooie locatie!

<p>Provinciedomein Het Vinne</p>

Om leuke communiefoto's te schieten, wil ook jij kiezen voor een mooie locatie of setting. Denk hierbij aan de mooiste plekjes bij jou in de buurt. Houdt zoon of dochter van de natuur? Dan is een bos, weiland, meer of rivier een ideale plek. De zee is elk jaar opnieuw een toplocatie maar evengoed schiet je de mooiste plaatjes in een boomgaard vol bloesems of bij een wandeling of op een kunstroute.

Deze mooiste buitenplekjes hebben wij alvast voor jou uitgezocht...


Deze trends geven jou vast inspiratie voor een fantastisch aangekleed communie- of lentefeest!

Nog even en jouw zoon of dochter viert een dag om nooit te vergeten. Dus wat doe je om de feestruimte zó gezellig mogelijk, tof, feestelijk origineel te maken? Pimp that Party helpt je graag op weg en stuurt heel wat inspiratie naar je brein. Zet dus alvast je hoofd in ‘feestmodus’stand.

1.       Doe jij ook mee? De trend van een leuk aangeklede feesttafel zet zich ook in 2018 verder! 

Kleur alles voor één dag in dé favoriete kleur van je kind en laat vrolijke of stoere accenten het onderwerp van het feest bepalen. Kiest jouw kind voor een dier, personage of een ander item? Eens je dit weet kan je aan de slag met zoeken naar ideetjes en mogelijkheden.

Inhoud syndiceren

   BLIJF OP DE HOOGTE

 

 

 

 

 

       

 

 

© 2017 Pimp That Party  |  Site by ZuPP

OVER ONS

 

 

CONTACT


Pimp That Party BVBA

Broekstraat 13,  3440 Zoutleeuw

+32 477 46 25 12

info [at] pimpthatparty [dot] be

 

 

<NONE>