Hallo, leuk dat je hier onze blog wil lezen!

Met deze blog wil ik jullie vooral inspireren voor het organiseren van feestjes.
Zodat het voorbereiden van een feestje zoals jij het helemaal wil van hopsasa, tralala zal gaan en van je één-twee-drie!

Ik schrijf op deze party-blog over feestjes en evenementen die ik zelf organiseer of waar Pimp that Party deel van uitmaakt maar
deel met jullie ook de veelgestelde vragen, leuke Do - It- Yourself projecten of inspiratie over food, planning en mix & match ideeën.

Verras mama en pimp haar ontbijt, brunch of lunch. Omdat zij de liefste, beste, coolste,... is!

Mama worden, mama zijn... Dit jaar vieren we hier de 17de keer moederdag. Jawel, 17 jaar heb ik al een prachtdochter die zelf goed op weg is naar het worden van een prachtvrouw. Mama worden wil ze nog even achterwege laten (gelukkig wink) want ze heeft heel wat andere toekomstplannen. Ik ben dus een gelukkige mama. En ook een gelukkige vrouw met een lieve, zorgzame man in huis. En ook al zeg ik elk jaar dat ik geen cadeautje voor moederdag hoef te krijgen - ik krijg doorheen het jaar al die vrolijk gekleurde trui of dat geweldig paar sneakers, lekkere maaltijden op mijn bord, een fris gepoetst huis en hulp bij mijn projecten - dus die ene dag hoeft het echt niet nog extra wat te zijn. Maar toch, ik kan er wel van genieten hoor, als er toch een cadeautje klaar ligt en ik mag kiezen wat we op die dag eten en zelf niet hoef te koken. En zeker als ze er een persoonlijke touch aan geven. En laat dat nu net zijn, wat wij jullie hier met deze blog willen bieden - omdat het een tikkeltje meer mag zijn voor mama.

Bron: Pimp that Party

Leuke én geschikte traktaties om te trakteren op school!

Jouw kind is jarig of was jarig en wil nu o zo graag een traktatie mee naar de klas om uit te delen aan de klasgenootjes. Maar wat met de Coronaregels? Op vele scholen is van toepassing dat enkel voorverpakte traktaties mogen uitgedeeld worden. En daarmee wordt dan bedoeld dat jullie al die lekkere wafels, cupcakes, cakejes, koekjes en zoveel meer niet meer zelf mogen bakken en verpakken. Alles waar je met de handen rechtsreeks aankomt als ouder (en kind) mag nu echt (even - dat hopen we toch) niet. Op naar de winkel dan. Daar vind je immers echt wel heel wat dat voorverpakt is. En nee, daar maken we de afvalberg niet kleiner mee. Dus als je niet voor plastic wil kiezen, kies dan iets dat individueel verpakt is in een kartonnetje. En dan kan je creatief aan de slag, om de traktatie zo leuk, kleurrijk, gek te maken als jullie zelf willen. Wij speurden wat rond en vonden alvast enkele ideeën die jullie op weg kunnen helpen. Check it out!

Bron: Foto's en templates Pinterest en Pimp that Party

Jarig? Feestje? Maak je eigen versiering!

Het hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn, je eigen slingers maken. Er zijn talloze slingers en dus ook talloze manieren om zelf slingers te maken. Vaak heb je de juiste materialen ook al gewoon in huis en kom je er een heel eind mee. Laat kinderen niet alleen werken met een snijmes en/of scherpe schaar! Hou steeds een oogje in het zeil of neem het snijwerk in jouw handen.

Benodigdheden:

  • een schaar
  • een snijmes
  • een snijmat
  • stevig gekleurd papier
  • (gekleurde) kleefband of wasitape
  • kleefband
  • hobbylijm of knutsellijm, al kan een Pritt (geen gekleurde) ook volstaan
  • een stuk touw
  • eventueel een naaimachine

 

Maak zelf deze vrolijke papieren slingers met onze gratis templates! 

Bron: Foto's en templates Pinterest

Je verjaardag vieren in Coronatijd. Dat doe je zo!

Heb jij een jarige spruit in huis of ken je iemand die jarig is? Dan geven wij graag tips om de verjaardag zo gezellig en feestelijk mogelijk te houden nu we met z'n allen in ons 'kot' moeten blijven, geen feestjes of bijeenkomsten mogen houden en niet samen mogen troepen. Laat je niet ontmoedigen maar hou gewoon een feestje dat wat anders is dan anders. Wij hebben 10 tips voor jou klaar om een geslaagd feestje te bouwen. 
Zo maak je er echt wel nog een leuke dag van! (Ver genoeg naar beneden scrollen.)

 

 

 

 

  

 

 

 

Een boek als cadeautje voor de jarige? Ontdek 5 leuke kinderboeken over feestjes, vriendschap, delen, samenwerken,...!

Het is VOORLEESWEEK van 16 november t.e.m. 24 november 2019! Dat zetten wij graag even in de kijker want wij zijn 'in to' alles wat zorgt voor pret!

Voorlezen heeft immers vele voordelen.

Het zorgt voor een positief effect op taalontwikkeling, woordenschat, taalgevoel en taalbegrip. Door het luisteren trainen de kinderen ook hun concentratievermogen en dat is mooi meegenonmen voor later. Want peuters die elke dag minstens een kwartiertje worden voorgelezen, scoren later op school echt wel beter op wiskunde.

Voorlezen is een intiem moment dat de band tussen voorlezer en kind bevordert, dat veiligheid en rust biedt. Kinderen leren zich inleven in anderen en andere situaties en daar vaart hun emotionele ontwikkeling wel bij.  

Door voor te lezen, prikkel je de fantasie van een kind. Het moedigt de kinderen aan om beelden bij een verhaal of personage te verzinnen of voor te stellen – soms – ook verder te fantaseren. De illustraties in een boek kunnen dus de fantasie verder aanwakkeren. Het is daarom altijd fijn om samen goed naar de prenten te kijken, als die er zijn.

Bron: https://www.voorlezen.be
Inhoud syndiceren

   BLIJF OP DE HOOGTE

 

 

 

 

 

       

 

 

© 2017 Pimp That Party  |  Site by ZuPP

OVER ONS

 

 

CONTACT


Pimp That Party BVBA

Broekstraat 13,  3440 Zoutleeuw

+32 477 46 25 12

info [at] pimpthatparty [dot] be

 

 

<NONE>

Comments