Hallo, leuk dat je hier onze blog wil lezen!

Met deze blog wil ik jullie vooral inspireren voor het organiseren van feestjes.
Zodat het voorbereiden van een feestje zoals jij het helemaal wil van hopsasa, tralala zal gaan en van je één-twee-drie!

Ik schrijf op deze party-blog over feestjes en evenementen die ik zelf organiseer of waar Pimp that Party deel van uitmaakt maar
deel met jullie ook de veelgestelde vragen, leuke Do - It- Yourself projecten of inspiratie over food, planning en mix & match ideeën.

Deze trends geven jou vast inspiratie voor een fantastisch aangekleed communie- of lentefeest!

Nog even en jouw zoon of dochter viert een dag om nooit te vergeten. Dus wat doe je om de feestruimte zó gezellig mogelijk, tof, feestelijk origineel te maken? Pimp that Party helpt je graag op weg en stuurt heel wat inspiratie naar je brein. Zet dus alvast je hoofd in ‘feestmodus’stand.

1.       Doe jij ook mee? De trend van een leuk aangeklede feesttafel zet zich ook in 2018 verder! 

Kleur alles voor één dag in dé favoriete kleur van je kind en laat vrolijke of stoere accenten het onderwerp van het feest bepalen. Kiest jouw kind voor een dier, personage of een ander item? Eens je dit weet kan je aan de slag met zoeken naar ideetjes en mogelijkheden.


2.       Wij geven wij jou alvast de trends voor 2018 hierin mee: 

De natuur met zijn verschillende tinten groen: werk met grote en kleine (palm)bladeren, vetplantjes, naturelkleuren en finetune met naturel touw. En voor de fans: combineer dit naar hartenlust met dino’s of vlinders in verschillende formaten en de gepaste kleuren.

Jongens kiezen ook vaak voor al wat hip en stoer is: zwart met grijstinten of canvas en rotan voor een strakke urban look. Kies hierbij voor accenten (sterren, strikken, dassen of snorren) en decoratie van metaal, leder, vilt of hout en zoonlief heeft het coolste feest ooit!

De liefhebber voor de meisjes die het prinsessenroze reeds ontgroeid zijn, maar toch kiezen voor het echte meisjesachtige: zalmroze
Zalmroze laat zich steevast mooi combineren met liefelijke decoratie als vogeltjes, bloemen, pluimen, appeltjes en vlindertjes. En staat mooi bij beige en het trendy maar ook zo zachte mintgroen.

Het zal kleine meisjes vast en zeker niet ontgaan zijn: de trend van de unicorn, regenbogen in pastelkleuren en een vleugje magie. Om dit thema uit te werken, moet je wel mee gaan zweven in de wereld van dochterlief, vol fantasie. Wolken, hartjes, pastelsnoepjes of sprookjesachtige bloemen maken het geheel af. 

3.  Trek de stijl van je thema door! 

De feesttafel is het centrum van het gebeuren maar met het aankleden van de geschenkentafel, bedankjestafel, kale muren, stoelen, staantafels, tentenkaders of buffettafel(s) scoor je vast een extra beredikke knuffel van zoon of dochter en heel wat complimenten van al jouw gasten!

En... feesten maar!

   BLIJF OP DE HOOGTE

 

 

 

 

 

       

 

 

© 2017 Pimp That Party  |  Site by ZuPP

OVER ONS

 

 

CONTACT


Pimp That Party BVBA

Broekstraat 13,  3440 Zoutleeuw

+32 477 46 25 12

info [at] pimpthatparty [dot] be

 

 

<NONE>

Comments