Hallo, leuk dat je hier onze blog wil lezen!

Met deze blog wil ik jullie vooral inspireren voor het organiseren van feestjes.
Zodat het voorbereiden van een feestje zoals jij het helemaal wil van hopsasa, tralala zal gaan en van je één-twee-drie!

Ik schrijf op deze party-blog over feestjes en evenementen die ik zelf organiseer of waar Pimp that Party deel van uitmaakt maar
deel met jullie ook de veelgestelde vragen, leuke Do - It- Yourself projecten of inspiratie over food, planning en mix & match ideeën.

Shoot - Leuke communiefoto's op een mooie locatie!

<p>Provinciedomein Het Vinne</p>

Om leuke communiefoto's te schieten, wil ook jij kiezen voor een mooie locatie of setting. Denk hierbij aan de mooiste plekjes bij jou in de buurt. Houdt zoon of dochter van de natuur? Dan is een bos, weiland, meer of rivier een ideale plek. De zee is elk jaar opnieuw een toplocatie maar evengoed schiet je de mooiste plaatjes in een boomgaard vol bloesems of bij een wandeling of op een kunstroute.

Deze mooiste buitenplekjes hebben wij alvast voor jou uitgezocht...

  1. Klassiek mooi: Provinciedomein Het Vinne in Zoutleeuw

 Wandelen op en om het Vinnemeer, het grootste binnenmeer van Vlaanderen levert foto's op in een mooi stuk natuur. Genoeg wandelpaden (ja zelfs over het meer!), knuppel- en vondelpaden op het water, een uitkijktoren, een zintuigenbeleefpad, een Olympisch pad en heel wat natuurbeleving om leuke natuurfoto's vast te leggen. En achteraf genoeg mogelijkheden om zich uit te leven na al dat poseren. Ontdek Het Vinne  https://www.vlaamsbrabant.be/vrije-tijd-cultuur/provinciedomeinen/het-vinne-zoutleeuw/index.jsp

     2. Kunstig: naar de doorkijkkerk in Borgloon

Bij Borgloon staat een van de meest bijzondere kerken ter wereld. Het lijkt op een optische illusie van een traditionele parochiekerk, maar het is een doorzichtig kunstobject
De maker van deze bijzondere kerk is Gijs Van Vaerenbergh. Langs een fietsroute in het dorpje Borgloon heeft hij in 2011 deze constructie van 30 ton staal en 2000 kolommen gebouwd.  Alles staat op een fundament van gewapend beton. Het kunstwerk is ‘Reading between the lines’ gedoopt. De reden daarvan is simpel, het is prachtig om te zien hoe het licht door het gebouw heen valt. Met name bij een zonsondergang krijg je bijzondere effecten. Afhankelijk van het perspectief dat je inneemt, is de kerk doorzichtig of massief. Niet toevallig heet dit kunstwerk Reading between the lines. De manier waarop je naar deze kerk-in-schijfjes kijkt, bepaalt ook je waarneming van het omringende landschap. Je kan naar de kerk enkel te voet of met de fiets vanuit de Grootloonstraat of van aan de Romeinse kassei. In de Grootloonstraat staan pijltjes. Met de auto kan je parkeren op de parking aan de Sint-Truidersteenweg tussen de Grootloonstraat en de Neremstraat en ga je te voet verder. Vanaf de parking volg je de oranje, blauwe, groene of gele wandelroute.

Ontdek nog meer mooiste plekjes van Borgloon http://www.borgloon.be/fb111warm1251wsuf1xgqc130.aspx

     3. Voor prinsen en prinsessen: B&B karrehuis

Het Karrehuis is het voormalige koetshuis naast kasteel Vijverhof en ligt dus binnen een eeuwenoud kasteeldomein. Tussen Tienen en de universiteits- en kunststad Leuven, op amper 5 kilometer van het industrieterrein Haasrode en het historisch centrum van kunststad Leuven. De prachtige tuin die overloopt in de immense kasteeltuin nodigt elke prins of prinses uit tot rustig poseren in een exclusief groen kader. De gastvrouw Ann Lavrysen is een zeer warm en joviaal persoon en stelt haar tuin open voor enkele communicanten of lentefeestvierders.
Enkel op afspraak. Snel zijn is dus de boodschap! Contacteer Ann: e-mail: info [at] karrehuis [dot] be  tel: +32 (0) 16 43 73 42  https://www.facebook.com/karrehuis/

     4. Levendig fruitig: de bloesems in Haspengouw

Sint-Truiden, het kloppend hart van de fruitstreek, maakt je op slag verliefd op Haspengouw! Ga op stap tussen de bloesems en de heerlijk geurende boomgaarden doen je de lente beleven! Zoveel boomgaarden en bloesems, dus zoveel mogelijkheden en kansen om de fruitigste foto's te (laten) maken in een heerlijke lentezon. Jammer dat je de geuren niet kan vastleggen op foto. 
Net op de grens tussen Sint-Truiden en Borgloon bovenop de Hondsberg (Zepperen), ter hoogte vanfietsknooppunt 171, kan je het bloesemterras van Le Bon Vivant vinden net naast het brugje. Hier heb je een prachtig overzicht over de aanpalende fruitplantages met in de verte de kerk van Zepperen.  (GPS: kruiskapelstraat of zwarteweidestraat). Ze bouwden er een pop-up met enkel materialen uit de fruitsector en je kan er dus plaatsnemen op een terras (300 zitplaatsen) of bij minder goed weer onder de stretchtent. Om na de fotosessie te genieten van streekgebonden gerechten, Belgische biertjes, Haspengouwse wijnen en bubbels. Er is ook een springkasteel voor de kinderen. Omdat genieten niet mag, maar moet!
Volg de bloei van de bloesems voor de perfecte foto's op http://www.toerisme-sint-truiden.be/tst-bloesemmeter.html
Meer info over Le Bon Vivant https://www.facebook.com/bloesemterraslebonvivant/


   BLIJF OP DE HOOGTE

 

 

 

 

 

       

 

 

© 2017 Pimp That Party  |  Site by ZuPP

OVER ONS

 

 

CONTACT


Pimp That Party BVBA

Broekstraat 13,  3440 Zoutleeuw

+32 477 46 25 12

info [at] pimpthatparty [dot] be

 

 

<NONE>