Hallo, leuk dat je hier onze blog wil lezen!

Met deze blog wil ik jullie vooral inspireren voor het organiseren van feestjes.
Zodat het voorbereiden van een feestje zoals jij het helemaal wil van hopsasa, tralala zal gaan en van je één-twee-drie!

Ik schrijf op deze party-blog over feestjes en evenementen die ik zelf organiseer of waar Pimp that Party deel van uitmaakt maar
deel met jullie ook de veelgestelde vragen, leuke Do - It- Yourself projecten of inspiratie over food, planning en mix & match ideeën.

Verras mama en pimp haar ontbijt, brunch of lunch. Omdat zij de liefste, beste, coolste,... is!

Mama worden, mama zijn... Dit jaar vieren we hier de 17de keer moederdag. Jawel, 17 jaar heb ik al een prachtdochter die zelf goed op weg is naar het worden van een prachtvrouw. Mama worden wil ze nog even achterwege laten (gelukkig wink) want ze heeft heel wat andere toekomstplannen. Ik ben dus een gelukkige mama. En ook een gelukkige vrouw met een lieve, zorgzame man in huis. En ook al zeg ik elk jaar dat ik geen cadeautje voor moederdag hoef te krijgen - ik krijg doorheen het jaar al die vrolijk gekleurde trui of dat geweldig paar sneakers, lekkere maaltijden op mijn bord, een fris gepoetst huis en hulp bij mijn projecten - dus die ene dag hoeft het echt niet nog extra wat te zijn. Maar toch, ik kan er wel van genieten hoor, als er toch een cadeautje klaar ligt en ik mag kiezen wat we op die dag eten en zelf niet hoef te koken. En zeker als ze er een persoonlijke touch aan geven. En laat dat nu net zijn, wat wij jullie hier met deze blog willen bieden - omdat het een tikkeltje meer mag zijn voor mama.

Het zijn de kleine dingen die het 'm doen. Ten huize van vele moeders wordt er op moederdag 's morgens vroeg uit het bed gesprongen om mama te verrassen met een mooi gedekte tafel, een ontbijt op bed, een brunchke voor de mama's die nog wat langer willen slapen of lekker willen genieten van de kids in bed of aan het bed met hun allerliefste wensen voor hun allerliefste mama.

Dus hé, dat ontbijt of die brunch of lunch, dat kan nog leuker, toch?! Laten we die mama's eens overspoelen met van die zeemzoete liefdesverklaringen en bedankjes. Gewoon omdat mama echt wel héél véél doet. Omdat ze altijd in de weer is en enkel het beste wil voor haar gezin! Pimp dus die boterham, dat eitje, die heerlijke donut, dat kommetje granola en alles wat mama lekker vindt.

 

Gaan met die banaan! Maak je eigen prikkers met de labels. Knip de labels uit en maak ze vast aan een tandenstokertje of satéstokje (met kleefband, die heb je vast wel in huis). Kijk op de inspiratiefiche, denk aan wat mama lekker vindt en stel een heerlijk ontbijt samen of laat een ontbijtmand, brunch of lunch aan huis leveren. Prik, prik, prikken maar!

En om het helemaal af te maken, kleur je in de lievelingskleuren van mama een placemat speciaal voor moederdag. Kleur in wat mama is: de liefste, mooiste, zotste, bijzonderste, coolste,... Ik ben er zeker van dat je veel kleurwerk zal hebben.

Goed idee, olé pistolet!

Placemat bloemenPlacemat beren  DIY labels voor prikkers  Inspiratiefiche - voorbeeldfiche

         

 

Download de Placemat bloemen

Download de Placemat beren

Download de DIY labels voor prikkers

Download de voorbeeldfiche/inspiratiefiche

 

 

 

 

 

Bron: Pimp that Party

   BLIJF OP DE HOOGTE

 

 

 

 

 

       

 

 

© 2017 Pimp That Party  |  Site by ZuPP

OVER ONS

 

 

CONTACT


Pimp That Party BVBA

Broekstraat 13,  3440 Zoutleeuw

+32 477 46 25 12

info [at] pimpthatparty [dot] be

 

 

<NONE>

Comments