Bilibo spel Box

Klik op de afbeelding om te vergroten
5043015
€ 25,00 (Incl. 21% BTW) € 12,50 (Incl. 21% BTW)
2 items

Het is eens wat anders: een spel zonder handleiding, want die maak je gewoon zelf voor de leukste spelen door jezelf bedacht. Bilibo zorgt voor de spelmaterialen, jij voor de ideeën en de fantasie!

Bilibo Game Box is nog een variant van Bilibo! Laat kinderen hun eigen spel bedenken. Teken zelf een spelbord en gebruik de fiches als pionnen of speelgeld. Laat de fiches wegspringen als vlooien in een vlooienspel, tel ze, sorteer kleuren, of rijg ze aan elkaar als parels. Maak je eigen dobbelsteen door de fiches in of uit de elastische kubus te halen. Voeg zo een nieuw spanningselement toe aan het spel. De bilibos kunnen gebruikt worden als doelwit of thuisbasis. Ouders worden aangemoedigd om mee te spelen. Ze kunnen ideeën aanbrengen of kinderen enkele bekende klassiekers aanleren. Dankzij Bilibo ontwikkelen kinderen spelenderwijs hun motorische vaardigheden en wordt hun verbeeldingskracht geprikkeld.

Bevat: 1 speldoos met 6 bilibo mini (felgekleurde kunststof schelpen), 1 bilibo pixel (elastische kubus die kan dienen als dobbelsteen en nog veel meer), 36 fiches + opbergzakje

Leeftijd: 4+

Verzendbaar

  

   BLIJF OP DE HOOGTE

 

 

 

 

 

       

 

 

© 2017 Pimp That Party  |  Site by ZuPP

OVER ONS

 

 

CONTACT


Pimp That Party BVBA

Broekstraat 13,  3440 Zoutleeuw

+32 477 46 25 12

info [at] pimpthatparty [dot] be

 

 

<NONE>