Iets te vieren?

Waar is het feestje?

 

 

Pimp that Party helpt je graag met de voorbereiding/deze checklist.
De feesteling staat in the picture en alles draait om hem of haar! Dus wil je alles tijdig regelen.1. Wij willen een feestje en jullie ook: een feestje in het thema dat het feestvarken kiest! Daar denk je best één tot drie maanden voor feestdatum over na. Leg ook reeds de feestdatum vast.

2. Feesten doe je niet alleen, maar met veel. Denk na over wie er mee mag komen feesten (en verstuur de uitnodigingen minstens vier weken voor datum van het feestje). Verzeker je ervan dat de belangrijkste gasten er die dag bij kunnen zijn. Bezorg volgende info aan de partygangers: naam van het feestvarken, datum feest, locatie feest, begin- en einduur feest, telefoonnummer van het feestvarken (of de ouders), datum waarvoor bevestigd dient te worden of er naar het feestje gekomen wordt, eventueel het thema en/of de dresscode.

3. Als je graag eten serveert, denk dan tijdig na of je zelf aan het koken gaat of als je een cateringdienst onder de arm neemt. Leuke kleine themahapjes vind je op de Pinterest pagina van Pimp that Party.

4. Maak een planning van de activiteiten op het feestje: spel, crea, iets smullen, geschenken openen, foto's maken, verkleedpartij,... Wat als het regent? Voorzie ook een regenprogramma, zeker als je in België woont. Maak een lijst van de dingen die je zeker nodig hebt.

5. Ga op zoektocht in de shop en shop alles wat van pas komt om er een vetcool feestje van te maken! Decoratie, kleine spelletjes, puzzels, knutsels, ballonnen, verkleedkleren, photoprops, piñatas, speelkoffer of volkssspelen, iets om in de party bags te steken... je vindt alles voor één feest in één winkel. 

6. Dingen die je wellicht ook nodig zal hebben, zijn: een tafel om eten, snoep, drank en/of geschenkjes op te zetten, genoeg ruimte in de koelkast en/of diepvries, muziek, een fototoestel,... Vraag eventueel iemand die je kan helpen met de voorbereidingen of op de dag zelf.

7. Bekijk even wat je één week tot enkele dagen op voorhand kan doen: feestruimte en eventueel tuin op/in orde brengen, klaarzetten en dekken van de tafel, party bags vullen,... feestruimte checken op veiligheid, vestiaireruimte voorzien, batterijen opladen van fototoestellen of dergelijke, alle feestspullen binnen handbereik zetten... Nakijken of alle gasten hun komst bevestigd hebben en hen eventueel nog even opbellen. Toch zelf koken? Boodschappenlijst, kookschema, invriezen wat ingevroren kan worden,...

8. Op de feestdag zelf dien je alleen nog maar aandacht te besteden aan: het feestklaar maken, het ophalen van de taart als je die besteld hebt, de laatste hand leggen aan alles wat toch nog gekookt zou moeten worden, het klaarzetten van eten dat het toelaat om even afgedekt uit de koelkast te staan, de gasten ontvangen, het eten en de drank serveren, spelletjes meespelen, foto's maken,... mee genieten!

9. Wanneer de party ten einde is, denk dan nog even aan het uitdelen van de party bags, leuk als aandenken en bedankje toch!

Maak er met Pimp that Party een leuk, origineel, fris en bijzonder onvergetelijk feest van! 

   BLIJF OP DE HOOGTE

 

 

 

 

 

       

 

 

© 2017 Pimp That Party  |  Site by ZuPP

OVER ONS

 

 

CONTACT


Pimp That Party BVBA

Broekstraat 13,  3440 Zoutleeuw

+32 477 46 25 12

info [at] pimpthatparty [dot] be

 

 

<NONE>

Comments