Themafeestjes zijn ideaal om een verjaardagsfeestje invulling te geven. In onze webshop vind je zeker een tiental geschikte thema’s voor kinderfeestjes. Maar ook als je geen themafeestje geeft, is het verstandig en nuttig om op voorhand een planning te maken en wat activiteiten en spelletjes op te schrijven. Omdat we in België wonen, maak je best een lijstje van enkele binnen- en buitenspelletjes. Zo ben je voorbereid bij elke weersomstandigheid. Hou er rekening mee dat (vooral jongere) kinderen de meeste activiteiten snel beu zijn en dat ze dus best niet té lang duren.

Niet alle activiteiten hoeven even speciaal of spectaculair te zijn: zakdoekje leggen doet het bijvoorbeeld nog altijd goed bij 7-jarigen! Denk dan ook meteen aan een aantal andere goeie, ouderwetse activiteiten zoals haasje over, schipper mag ik overvaren, dikke Bertha, verstoppertje,... Meer inspiratie, spelletjes of activiteiten nodig? 

Een 5 à 6-tal volwaardige activiteiten voor een kinderfeestje van 3 uur is ruim voldoende. Zo heb je nog wat reserve als zou blijken dat bepaalde activiteiten die jij te gek vond, helemaal niet in de smaak blijken te vallen. Want dat kan ook al wel eens voorvallen.

Een geleide knutselactiviteit doet het trouwens altijd erg goed! Geen zin in lijm, verf, geklieder- en gekladder bij jouw thuis? Of slaat je hoofd op hol als je denkt aan het over de vloer krijgen van al die energieke bengels? Organiseer dan gewoon het feestje bij Pimp that Party! Jij stelt je eigen verjaardagsfeestje samen en kiest het thema, de creatieve activiteit, wat lekkers en een extraatje uit! Wij zorgen voor al de rest!

   BLIJF OP DE HOOGTE

 

 

 

 

 

       

 

 

© 2017 Pimp That Party  |  Site by ZuPP

OVER ONS

 

 

CONTACT


Pimp That Party BVBA

Broekstraat 13,  3440 Zoutleeuw

+32 477 46 25 12

info [at] pimpthatparty [dot] be

 

 

<NONE>