Zeg het met een creatieve geschenkbox!

Hoe werkt het?

Wil jij graag jouw werknemers of klanten verrassen met een creatieve geschenkbox? Om hen te bedanken voor hun inzet en toewijding? Of misschien wil je voor jouw gezins- of kinderevent een uniek geschenk voor je gasten? Wij stellen met veel enthousiasme een creatieve geschenkbox samen, op basis van jouw wensen en budget.

Een creatieve geschenkbox is eens helemaal iets anders dan de traditionele relatiegeschenken. Wij ontwerpen ook graag een gepersonaliseerd wenskaartje en voorzien deze van een handgeschreven boodschap voor die persoonlijke touch. 

Levering gebeurt volgens jouw wensen: op adres van de ontvangers, dus rechtstreeks of op één adres als je zelf zorgt voor de verdeling.
Wil je graag een gepersonaliseerde sticker om de creatieve geschenkbox af te sluiten? Voeg je graag een goodie van je eigen bedrijf toe? Ook dat kan. 

  • Jij bepaalt het maximumbudget (exclusief/inclusief BTW) per creatief pakket.
  • Jij laat ons weten voor wie de geschenkbox bestemd is (bijvoorbeeld: voor het hele gezin, voor de kinderen van je medewerkers, voor volwassen personen, voor kansarme gezinnen in je gemeente, voor de vrijwilligers van jouw organisatie,...).
  • Jij hebt een zicht op het doel van en het gewenste aantal creatieve geschenkboxen en de leeftijd van de ontvangers.
  • Jij bepaalt of je het pakket reeds ingepakt wil ontvangen of als je elk pakket zelf zal inpakken. Low budget mogelijkheid is dat je zelf de pakketten uitsorteert en inpakt. Natuurlijk bezorgen wij dan een overzicht van uit wat een pakket samengesteld is. Inpakken kan in zakken, dozen, brievenbusdoosjes,... maar dat is natuurlijk afhankelijk van de samenstelling van het pakket en het budget.
  • Jij bepaalt of je gebruik wil maken van een sticker, brief, kaart,... al dan niet met jouw logo voor een sterk gepersonaliseerd cadeau. Je kan ook je tekst, logo's,... bezorgen aan ons en het ontwerp aan ons overlaten.

 

Wanneer kiezen voor een creatieve geschenkbox? 

Onze creatieve geschenkboxen zijn een origineel cadeau voor tal van kinder- en bedrijfsfeesten: Sinterklaas, Kerst, Pasen, Halloween, het goed inzetten van de (zomer-)vakantie, voor uitnodiging voor een event, om de feestdagen feestelijker te maken voor kansarme gezinnen, om creatieve workshops te organiseren op een event waarbij je zelf begeleiding voorziet, om jonge mama's te helpen met het organiseren van die eerste verjaardag,... 
Kortom voor alle gelegenheden waarbij de (bestaande of in de maak) gezinnen en/of kinderen van jouw werknemers of klanten centraal staan.

 

Aanvraagformulier creatieve geschenkbox

Vul het formulier volledig in, aub!

Aanvraag voor creatieve geschenkboxen
Gegevens verantwoordelijke voor de aanvraag

Na ontvangst van je inzending contacteren we je snel betreffende je aanvraag.

CAPTCHA
Gelieve onderstaande code in te geven om de website te vrijwaren van mogelijke spam-inzendingen.
Beeld-CAPTCHA
Vul de karakters in getoond in de afbeelding.

   BLIJF OP DE HOOGTE

 

 

 

 

 

       

 

 

© 2017 Pimp That Party  |  Site by ZuPP

OVER ONS

 

 

CONTACT


Pimp That Party BVBA

Broekstraat 13,  3440 Zoutleeuw

+32 477 46 25 12

info [at] pimpthatparty [dot] be

 

 

<NONE>

Comments