Jouw feestdoos met één klik bestellen...

Hoe werkt het?

Heel simpel. In 1, 2, 3 plaats jij jouw bestelling.

1. Samen met de jarige  of alleen kijk je eerst naar de verschillende feestdozen. De feestdozen zijn te verkrijgen in volgende thema's: circus, dino's, bosdieren, naturelover, paarden, vlinders, zeemeerminnen, prinsessen, piraten, feeën,... De feestdozen worden aangepast aan dit thema en je vindt in de speel- en knutseldoos een cadeautje voor de jarige ook in dit thema. Op de pagina 'crea activiteit' vind je een overzicht van alle mogelijke knutsels/cadeautjes.


2. Ga dan naar 'Bestellen'. Hier op onze site staat een bestelformulier voor alle feestdozen die we reeds ontworpen hebben. Scrol steeds ver genoeg naar beneden. Vink de feestdoos van jouw keuze aan. Je kiest 1 thema en typt op het bestelformulier (stap 2) bij 'Opmerkingen' welk thema de jarige verkiest. 

3. Vul alle verdere gegevens in (dat is echt heel belangrijk) en klik op het einde op 'aanvraag verzenden'.

Jij verzendt het bestelformulier en dat komt in onze mailbox terecht. Wij zoeken alles voor jouw bestelling bij elkaar en mailen jou met een betalingsuitnodiging. Eens jouw betaling op de 'Pimp that Party' rekening staat, sturen wij de doos naar jou toe, als die volledig klaar is. Je ontvangt van ons een Track & Trace code zodat je jouw doos online kan volgen.

Bpost brengt de doos tot bij jou thuis, er moet dus wel iemand aanwezig zijn om de doos in ontvangst te nemen.

 

   BLIJF OP DE HOOGTE

 

 

 

 

 

       

 

 

© 2017 Pimp That Party  |  Site by ZuPP

OVER ONS

 

 

CONTACT


Pimp That Party BVBA

Broekstraat 13,  3440 Zoutleeuw

+32 477 46 25 12

info [at] pimpthatparty [dot] be

 

 

<NONE>

Comments