Wat leuk dat jij meer wil weten over onze feestdozen!

Ontdek alle dozen hier!

Feestdozen voor knutselaars, genieters, sfeerbrengers, speelse vogels en lekkerbekken!
Scroll ver genoeg naar beneden om alle feestdozen en hun inhoud te ontdekkken.

Knutseldoos Happy Birthday

DO it YOURSELF!

Met deze doos gaan jij en de jarige zelf aan de slag! Allereerst organiseer je de verrassingspost met de digitale gepersonaliseerde kaartjes die in jouw mailbox zullen belanden. Mail deze kaartjes door naar familie, vrienden, buren,... en vraag hen een kaartje te printen, te schrijven aan en te sturen naar de jarige! De brievenbus openen, wordt echt leuk!
De jarige mag op de verjaarDAG echt wel in the picture staan. Met een DIY kroon op het hoofd zal iedereen wel aan het kijken gaan.
Maak en/of versier de kroon voor de jarige met de themastickers, foamfiguren, glitterlijm, glitterstenen,... Kleef ook zeker de eerste letters van de voornaam en familienaam en de cijfertjes op de kroon. Zo ziet iedereen hoeveel jaar de jarige wordt! 
De feestruimte pimp je met de verjaardagsslinger. Die maken jullie makkie met de 10 wimpels, Happy B-day letters en de twee themafiguren. Verder versieren doen jullie met de rest van de stickers, glitterlijm, foamfiguren, glitterstenen,... Breng nog meer kleur in de feestruimte en hang de ballonnen op. Wel eerst even opblazen en niet laten knallen! Maak de ballonnen vast aan de stoel van de jarige, aan de brievenbus, aan de voordeur,.. Laat de jarige maar kiezen.
En omdat iedereen mag weten dat er eentje jarig is, kleurt het feestbeest de raamposter in en hang je die aan het raam. Je kan er misschien een papier naast hangen waarop je vraagt aan de voorbijgangers voor je deur even te zingen voor de jarige of drie keer te toeteren, of heel hard hieperdepiep hoera te roepen!
Zelf slaan de kids aan het feestgetoeter, samen met vader en/of moeder, toch?! Dus hou jullie maar klaar voor oorverdovend feestgeluid (zet een timer op) en toeter dan maar eens goed!
En dan is het tijd voor wat kleurpret met alle tekeningen die op de placemats zijn gezet. Je krijgt er ook een zoekspelletje bij, dat maakt kids en ouder(s) blij!

In deze doos:

1 x DIY verjaardagskroon (witte papieren kroon + heel wat versiermaterialen waaronder themastickers)
1 x DIY slinger (touw + 10 wimpels + letters HAPPY B-DAY + 2 papieren figuren in thema)
1 x 6 ballonnen in themakleuren 
1 x 8 Pimp that Party placemats om zelf in te kleuren (met zoekspelletje)
1 x zakje met 8 feesttoeters (iedereen een eigen feesttoeter)
1 x raamposter (A3) in thema en gepersonaliseerd
1 x 4 digitale kaartjes
1 x digitale speltip

Tip: blaas de ballonnen op met een ballonnenpomp. Ben je gevoelig of heb je allergie voor latex of heb je andere allergieën? Vraag dan aan iemand anders om de ballonnen op te blazen.

Bestel deze doos en 

Speel- en knutseldoos

Alles voor een creatief en FUNtastisch verjaardagsfeestje!

Retteketet! Met deze doos beleef je heel wat verjaardagspret! In deze doos zit een spelletjeszak met alle materialen voor wel 10 uitdagende, nostalgische, gekende en onbekende, beweeg- en doespelletjes.
Spelletjes voor het hele gezin of een hoopje feestbengels, geschikt voor jong en oud. Speelpret, plezier maken, eens goed lachen, elkaar wat uitdagen,... het komt allemaal aan bod! 
Wij zochten deze spelletjes uit en zorgden voor binnen- en buitenspel en wel 22 spelfiches waardoor je echt wel meer dan 10 spelletjes spelen zal!
Met extra spanningselement: want de jarige wordt met een knutselcadeautje extra verwend! Wij zorgen voor een knutselpakketje in thema en op maat van de jarige, leuk ingepakt natuurlijk, haast te mooi om uit te pakken. Maar wedden dat de jarige niet wachten kan? 

In deze doos:

1 x spelletjeszak met alle materialen (behalve twee aardappelen, daar zorg je zelf voor)
1 x 22 spelfiches
+ het knutselcadeautje 

Bestel deze doos 

Ontdek alle knutseldingen 

   BLIJF OP DE HOOGTE

 

 

 

 

 

       

 

 

© 2017 Pimp That Party  |  Site by ZuPP

OVER ONS

 

 

CONTACT


Pimp That Party BVBA

Broekstraat 13,  3440 Zoutleeuw

+32 477 46 25 12

info [at] pimpthatparty [dot] be

 

 

<NONE>

Comments