Hiep hiep hoera!

Maak kennis met de Party-Cake-Bowl

Ja, je leest het goed! Party-Cake-Bowl.
Je kent vast en wel de pokébowl en smoothiebowl, maar dit is een feestelijke bowl - zoet én fruitig. Een lekkere cake in een kommetje en helemaal gepimpt met wat jij en/of de jarige lekker vindt! Dat maakt jouw (kind zijn/haar) verjaardag extra speciaal. Moet je echt proberen! 

In de bakdoos vind je alle droge ingrediënten en de receptfiche om aan de slag te gaan.
Omdat wij bij Pimp that Party het lokaal kopen en Belgische ondernemers steunen heel erg belangrijk vinden, hebben wij bij Cook & Bake de lekkerste biscuitmix en toppings voor jullie uitgezocht.

Bekijk alvast alle droge ingrediënten met vermelding allergenen  

Door de producten van Cook & Bake is thuisbakken echt zo leuk en gemakkelijk! Cook & Bake brengt de kwalitatieve producten waarmee bakkers werken, tot bij jou thuis. Gebaseerd op hun jarenlange ervaring in bakkerijgrondstoffen, kiezen zij en dus ook wij uitsluitend voor de beste kwaliteit. Waarom we nog meer overtuigd zijn om samen te werken met Cook & Bake, is de meerwaarde van hun samenwerking met het maatwerkbedrijf Lidwina vzw waar mensen die niet in het 'reguliere' arbeidscircuit terecht kunnen, tewerkgesteld worden. Lidwina laat mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt groeien in hun talenten en competenties via tewerkstelling. 

Maak jouw cake onweerstaanbaar lekker door de chocolade saus, en/of witte chocomousse toe te voegen. Geef wat kleur en crunch door de sterretjessprinkles, strooisuiker en/of chocolade schaafsels er overheen te strooien. 
Graag ook wat gezonds in je bowl? Voeg dan zeker jouw lievelingsfruit toe. Wil je helemaal in de sfeer blijven van het themafeestje? Voeg dan enkel fruit toe in de kleur van het thema. Hou jij een dinofeestje? Kies dan voor groene druiven, kiwi, appel en peer, kiwibes,...

Voor de verse, gekoelde ingrediënten ga je wel nog even naar de winkel. Maar met de speciaal voor jou opgestelde boodschappenlijst, is dit zo geklaard.

Allergie of intolerantie voor gluten of lactose? Ook dan kan je de partycakebowl maken. Wij zorgen voor aangepaste producten in jouw doos.  

   BLIJF OP DE HOOGTE

 

 

 

 

 

       

 

 

© 2017 Pimp That Party  |  Site by ZuPP

OVER ONS

 

 

CONTACT


Pimp That Party BVBA

Broekstraat 13,  3440 Zoutleeuw

+32 477 46 25 12

info [at] pimpthatparty [dot] be

 

 

<NONE>