Heel veel leuke dingen knutselen!

Knutselen stimuleert de creativiteit, fantasie en fijne motoriek en verhoogt de concentratie.

Nadenken over leuke dingen om te knutselen, hoeft niet meer. Met onze frutsel - knutseldoos haal jij een hele doos vol uitnodigende materialen in huis die jouw kinderen (vanaf 4 jaar) creatief zullen prikkelen. 

De start van de dozen, komt er op jullie vraag. We hebben dit aanbod zorgvuldig overdacht en gaan er nu mee van start. Om het jou makkelijk te maken worden de frutsel-knutseldozen aan jouw voordeur geleverd. Open de doos en laat alle materialen jullie kids betoveren.  

De dozen zijn zo samengesteld dat de - lagere school - kinderen zelfstandig met de materialen aan de slag kunnen. Al houden we jullie niet tegen om samen te experimenteren. Want de materialen zijn echt wel, ja écht wel uitnodigend! 

Voor de kleinsten hebben we het belang van experimenteren, het onbevangen uitproberen en niet realistische resultaten vooropgesteld. Voor de oudere kinderen is dan het toepassen van technieken en de nood aan opdrachtgericht - natuurgetrouw werken centraal gesteld. Al kan er met alle materialen ook gewoon heel vrij gewerkt worden. Niets moet, veel mag.   

 

Vier jouw verjaardag bij Pimp that Party!

Feestje!!

Wil jouw zoon of dochter een echt feestje met alle toeters en bellen...
Maar heb jij liever geen geklieder of losgelaten feestwezentjes in huis? Of weet je niet hoe al deze kinderen bezig te houden?
Dan vier je de verjaardag toch gewoon bij ons!
Toeteroetetoet! Ontdek snel alles over onze verjaardagsfeestjes en hun succesformules want ze zijn 'fun'tastisch goed!

  

Zin in een leuke (namid-)dag?

Ga aan de slag tijdens onze creatieve workshops!

In onze Pimp that Party studio geven wij de leukste thema workshops wanneer er feestdagen of seizoenen staan aan te komen.
Een fijne tijd hebben bij Pimp that Party staat voorop! Daarom zoeken wij in ons aanbod naar creatieve, educatieve en/of kwalitatieve workshops.
Workshops met niet zo maar creatieve inspanningen maar vanuit wat kinderen/volwassenen leuk vinden om te doen en met goede, kind-/werkvriendelijke materialen en haalbare creaties. 
Welke de kinderen of volwassenen uiteraard mee naar huis mogen nemen. Want ja hoor, ook voor volwassenen hebben wij een aanbod.

Maar ook op jouw (kinder-)feestje thuis, opendeur- of familiedag, bedrijfsfeest, creatieve schooldag of markt zijn onze workshop een schot in de roos voor een gezellige (namid-)dag of avond.

Bij de Pimp that Party workshops staan 3 dingen centraal: een eigen creatie maken, een gezellige tijd beleven en samen genieten van het creëren.
Een overzicht van wat wij allemaal te bieden hebben? 

Koop Belgisch, Koop Lokaal, koop alle leuke dingen van Pimp that Party voortaan bij Shopa!

Dé Belgische webshop waar je bij lokale ondernemers online kan kopen.

Al de leuke dingen die je hier vroeger in onze shop kon vinden, vind je nu voortaan op onze partnerpagina bij Shopa
Je kan daar rechtsreeks zoeken op 'Pimp that Party' en dan zie je een overzicht van al de producten (althans degene die er reeds opstaan) of je kan wat meer gerichter zoeken op het thema waar jouw kind gek van is. Met één klik alle hebbedingen in je winkelmand, met betaalfunctie nu en geleverd doorheen heel het land. Neem snel een kijkje! 

onze diensten

   BLIJF OP DE HOOGTE

 

 

 

 

 

       

 

 

© 2017 Pimp That Party  |  Site by ZuPP

OVER ONS

 

 

CONTACT


Pimp That Party BVBA

Broekstraat 13,  3440 Zoutleeuw

+32 477 46 25 12

info [at] pimpthatparty [dot] be

 

 

<NONE>

Comments