Hou jij ook zo van cadeautjes?

Dan hebben wij goed nieuws voor jou!

Want alle geschenken, spelletjes, verkleedkleren en zoveel meer kan jij nu shoppen aan -50%.
Wij gaan nog even door met de uitverkoop van onze webshop. Geniet van deze korting en scoor NU al jouw verjaardags-, communie-, Sinterklaas-, kerstcadeautjes aan halve prijs.
Of wat dacht je van nu al verrassend leuke geschenkjes kopen voor bij Pasen voor alle dino, prinsessen, Frozen, piraten, brandweer, circus, superhelden, Star Wars, zeemeerminnen, paarden en bosdiertjes fans in huis?

En als je kiest voor geschenkverpakking, dan pakken wij alles netjes voor jou in met het mooiste Paas-, Sint- of kerstpapier met luxestrik er boven op. Handig toch!

 en ga rechtsreeks naar onze shop!

Vier jouw verjaardag bij Pimp that Party!

Feestje!!

Wil jouw zoon of dochter een echt feestje met alle toeters en bellen... Maar heb jij liever geen geklieder of losgelaten feestwezentjes in huis? Of weet je niet hoe al deze kinderen bezig te houden? Dan vier je de verjaardag toch gewoon bij ons!
Toeteroetetoet! Ontdek snel alles over onze verjaardagsfeestjes en hun succesformules want ze zijn 'fun'tastisch goed!  


Zin in een leuke (namid-)dag?

Ga aan de slag tijdens onze creatieve workshops!

In onze Pimp that Party studio geven wij de leukste thema workshops wanneer er feestdagen of seizoenen staan aan te komen.
Een fijne tijd hebben bij Pimp that Party staat voorop! Daarom zoeken wij in ons aanbod naar creatieve, educatieve en/of kwalitatieve workshops.
Workshops met niet zo maar creatieve inspanningen maar vanuit wat kinderen/volwassenen leuk vinden om te doen en met goede, kind-/werkvriendelijke materialen en haalbare creaties. 
Welke de kinderen of volwassenen uiteraard mee naar huis mogen nemen. Want ja hoor, ook voor volwassenen hebben wij een aanbod.

Maar ook op jouw (kinder-)feestje thuis, opendeur- of familiedag, bedrijfsfeest, creatieve schooldag of markt zijn onze workshop een schot in de roos voor een gezellige (namid-)dag of avond.

Bij de Pimp that Party workshops staan 3 dingen centraal: een eigen creatie maken, een gezellige tijd beleven en samen genieten van het creëren.
Een overzicht van wat wij allemaal te bieden hebben? 

Originele volksspelen huren voor een origineel feestje!

Volksspelen zijn hét idee voor een tikkeltje nostalgie op jouw feest!

Wat denk je van een potje sjoelen, een partijtje tafelbowlen of wie daag jij uit voor het kegel-slingerbal-spel? 
Onze volksspelen zijn zelfontworpen, ontwikkeld en handgemaakt in het Pimp that Party werkhuis. De spelen zijn voorzien van een opgefrist jasje en kunnen ook waar mogelijk een thema-accent krijgen. 
Deze spelen zorgen ervoor dat iedereen moeiteloos van zijn stoel opstaat.

in de kijker

onze diensten

   BLIJF OP DE HOOGTE

 

 

 

 

 

       

 

 

© 2017 Pimp That Party  |  Site by ZuPP

OVER ONS

 

 

CONTACT


Pimp That Party BVBA

Broekstraat 13,  3440 Zoutleeuw

+32 477 46 25 12

info [at] pimpthatparty [dot] be

 

 

<NONE>

Comments