Betaling

Betaling

Betalingsmogelijkheden

Er zijn twee betalingsmogelijkheden afhankelijk van de mogelijkheden/keuzes van levering en/of ophaling:

keuze van thuislevering: bij het plaatsen van de bestelling en het voltooien van alle stappen, wordt gekozen voor een levering aan huis (door Bpost en/of leveringsdienst van Pimp that Party). Pimp that Party stuurt via mail een bestelbevestiging met betaalgegevens. Opdat de levering plaats zal vinden, dient het volledige verschuldigde bedrag overgemaakt te worden op rekening van Pimp that Party, via overschrijving. Wanneer de betaling zichtbaar is voor Pimp that Party, stuurt Pimp that Party een mail met bevestiging van betaling en zal de levering zoals overeengekomen in de stappen op de webshop gaan plaatsvinden. Tenzij anders schriftelijk overeengekomen. De factuur steekt bij de bestelling/levering of wordt via mail verstuurd.

keuze van ophaling: bij het plaatsen van de bestelling en het voltooien van alle stappen, wordt gekozen voor het ophalen van de bestelling op het adres van Pimp that Party. Pimp that Party stuurt via mail een bestelbevestiging met betaalgegevens. 

Of de betaling wordt uitgevoerd via overschrijving en zodra de betaling zichtbaar is voor Pimp that Party, stuurt Pimp that Party een mail dat de bestelling kan worden opgehaald. De ophaling gebeurt zoals schriftelijk is overeengekomen. De factuur wordt meegegeven.

Of de betaling gebeurt cash wanneer de ophaling op het adres van Pimp that Party plaatsvindt zoals schriftelijk afgesproken. In dit geval wordt de factuur per post verzonden of via mail verzonden, na ophaling van de bestelling.

 

   BLIJF OP DE HOOGTE

 

 

 

 

 

       

 

 

© 2017 Pimp That Party  |  Site by ZuPP

OVER ONS

 

 

CONTACT


Pimp That Party BVBA

Broekstraat 13,  3440 Zoutleeuw

+32 477 46 25 12

info [at] pimpthatparty [dot] be

 

 

<NONE>