Verzending & Bezorging

Verzending

met Bpost

Pimp that Party werkt samen met Bpost voor het verzenden van de feestpakketten/-artikelen (geen verhuurkoffers/-artikelen).

Bij het voltooien van alle stappen om de bestelling definitief te kunnen plaatsen, worden meerdere voorstellen zichtbaar voor de verzending via Bpost:

-levering aan huis of op kantoor (bij afwezigheid kan het pakje opgehaald worden in het postpunt of postkantoor in de buurt)

-levering in een afhaalpunt: postkantoor of postpunt (ontvangst van bericht wanneer het pakje beschikbaar is in het postkantoor/postpunt)

-levering in een pakjesautomaat van Bpost in de buurt (5 dagen tijd om het pakje op te halen)

-levering in een gekozen winkelpunt (ontvangst van bericht wanneer het pakje beschikbaar is in het winkelpunt)

Kies en klik (bij het afrekenen). 

Pimp that Party stuurt via mail een bevestiging van bestelling met de keuze van verzending en levering door Bpost. Pimp that Party volgt de verzending op en krijgt bericht wanneer het pakje is afgeleverd. En wanneer ondertekening voor ontvangst is gebeurd.

 

Leverings-/ophaaldienst

De feestkoffers, grote en/of zware feestmaterialen worden op afspraak aan huis geleverd door de leverings-/ophaaldienst van Pimp that Party

En dit volgens onderstaande tarieven, per rit.

Levering aan huis - binnen een straal van 10 km: 5 euro per rit.
Levering aan huis - binnen een straal van 20 km: 10 euro per rit.
Levering aan huis - binnen een straal van 30 km: 15 euro per rit.
Levering aan huis - binnen een straal van 40 km: 20 euro per rit.
Levering aan huis - meer dan 40 km: vanaf 35 euro. Voor de kilometers boven de 40 km wordt een meerprijs berekend en deze wordt meegedeeld wanneer Pimp that Party contact opneemt na het plaatsen van de reservatie.

Voor de terugbezorging aan Pimp that Party kan ook de ophaaldienst ingeschakeld worden voor hetzelfde bedrag. De feestkoffers/-materialen worden over heel België geleverd.

De leveringswijze wordt in de productinformatie bij het artikel en in de bevestigingsmail vermeld: leveringsdienst of verzendbaar. 

   BLIJF OP DE HOOGTE

 

 

 

 

 

       

 

 

© 2017 Pimp That Party  |  Site by ZuPP

OVER ONS

 

 

CONTACT


Pimp That Party BVBA

Broekstraat 13,  3440 Zoutleeuw

+32 477 46 25 12

info [at] pimpthatparty [dot] be

 

 

<NONE>