Heel veel leuke dingen knutselen!

Heel veel creatiefs doen!

Nadenken over leuke dingen om te knutselen, hoeft niet meer. Met onze frutsel - knutseldoos haal jij een hele doos vol uitnodigende materialen in huis die jouw kinderen (vanaf 4 jaar) creatief zullen prikkelen. 

De start van de dozen, komt er op jullie vraag. We hebben dit aanbod zorgvuldig overdacht en gaan er nu mee van start. Om het jou makkelijk te maken worden de frutsel-knutseldozen aan jouw voordeur geleverd. Open de doos en laat alle materialen jullie kids betoveren.  

De dozen zijn zo samengesteld dat de kinderen zelfstandig met de materialen aan de slag kunnen. Al houden we jullie niet tegen om samen te experimenteren. Want de materialen zijn echt wel, ja écht wel uitnodigend! 

Voor de kleinsten hebben we het belang van experimenteren, het onbevangen uitproberen en niet realistische resultaten vooropgesteld. Voor de oudere kinderen is dan het toepassen van technieken en de nood aan opdrachtgericht - natuurgetrouw werken centraal gesteld. Al kan er met alle materialen ook gewoon heel vrij gewerkt worden. Niets moet, veel mag.   

 

   BLIJF OP DE HOOGTE

 

 

 

 

 

       

 

 

© 2017 Pimp That Party  |  Site by ZuPP

OVER ONS

 

 

CONTACT


Pimp That Party BVBA

Broekstraat 13,  3440 Zoutleeuw

+32 477 46 25 12

info [at] pimpthatparty [dot] be

 

 

<NONE>