HALLOWEEN knutseldoos voor jongens én meisjes van 5-12 jaar

Creativiteit geeft kinderen de handvatten die ze nodig hebben om problemen op te lossen. Het maakt dat ze vindingrijker zijn, flexibeler in hun opdrachten en werk, en het stimuleert een krachtige intuïtief gevoel.

Wakker jij met deze knutseldoos de creativiteit bij jouw kind aan? Geniet jij van hoe jouw kind bezig kan zijn met de handen en even alles anders loslaat? Of gaan jullie samen de handen uit de mouwen te steken? 

Met deze doos komen jullie helemaal in de HALLOWEENsfeer! Gedaan met zoeken naar een activiteit op regenachtige dagen! Maak in de herfstvakantie jullie huis klaar voor een Halloweenfeestje en maak dus zelf jullie Halloweendecoratie: een raamhanger die licht vangt, een Halloweenkrans, een beweeglijke spin en griezelpompoenen! 

Dat  levert gegarandeerd een hoop warme herinneringen op voor later.

In deze doos:

Alle materialen, ja echt àlle materialen om deze creaties te kunnen maken. Je hoeft dus nergens meer heen. Er zit ook een GRATIS placemat bij om in te kleuren én deze beschermt ook het werkplekje van je kind. Al raden we wel erg aan om een oude tafelbescherming (-doek) op de tafel te leggen.

  • halloweenraamhanger: technieken: (af-)meten, knippen, kleven binnen een vorm, fijne motoriek. De raamhanger wordt geleverd naargelang voorraad: een griezelhuis, een kat, een heks, een skelet, een uil of een pompoen. 
  • halloweenkrans: technieken: meten en passen, vorm geven aan het geheel, fijne motoriek, eigen keuze maken. De krans wordt geleverd naargelang de voorraad: groen, zwart/grijs of wit/zwarte chevron.
  • spin: technieken en vaardigheden: meten, plooien, draaien, duwen en trekken, rijgen, kleven, vormgeving, fijne motoriek, keuzes maken. De kralen worden geleverd naargelang de voorraad: gele, roze, oranje of groene kralen in combi met de zwarte.
  • pompoen: technieken en vaardigheden: ontwerpen, kleven, versieren, eigen keuze maken, fijne motoriek

Omwille van schaargebruik en de kleinere materialen (zoals kralen, wiebeloogjes,...) raden we aan bij kinderen onder de 8 jaar toezicht te houden door een volwassene die ook even kan helpen als dat nodig is. Met de bijgeleverde stappenplannen (bij elke creatie) kunnen kinderen én ouders duidelijk elke stap volgen om tot een resultaat te komen. 


Deze knutseldoos bestellen   (scrol steeds ver genoeg naar beneden op de pagina)

   BLIJF OP DE HOOGTE

 

 

 

 

 

       

 

 

© 2017 Pimp That Party  |  Site by ZuPP

OVER ONS

 

 

CONTACT


Pimp That Party BVBA

Broekstraat 13,  3440 Zoutleeuw

+32 477 46 25 12

info [at] pimpthatparty [dot] be

 

 

<NONE>