Kerst knutseldoos voor jongens én meisjes van 5 - 12 jaar

Creativiteit geeft kinderen de handvatten die ze nodig hebben om problemen op te lossen. Het maakt dat ze vindingrijker zijn, flexibeler in hun opdrachten en werk, en het stimuleert een krachtige intuïtief gevoel.

Wakker jij met deze knutseldoos de creativiteit bij jouw kind aan? Geniet jij van hoe jouw kind bezig kan zijn met de handen en even alles anders loslaat? Of gaan jullie samen de handen uit de mouwen te steken? 

Met deze doos komen jullie helemaal in de KERSTsfeer! Gedaan met zoeken naar een activiteit op regenachtige of vrije dagen! Maak weldra of in de kersttvakantie jullie huis klaar voor een kerstfeestje in jullie bubbel en maak dus zelf jullie kerstdecoratie: een sneeuwpopdromenvanger die al jouw vredige dromen vangt en hopelijk laat uitkomen, een mini-mozaïekposter (A5), twee bellenkransen en een peperkoekenkersthuisje. Een hapje nemen niet toegelaten ;-) ! 

Dat  levert gegarandeerd een hoop gezellige knutselmomenten en warme herinneringen op voor later.

In deze doos:

Alle materialen, ja echt àlle materialen om deze creaties te kunnen maken. Je hoeft dus nergens meer heen. Er zit ook een GRATIS placemat bij om in te kleuren én deze beschermt ook het werkplekje van je kind. Al raden we wel erg aan om een oude tafelbescherming (-doek) op de tafel te leggen.

  • sneeuwpopdromenvanger: technieken: rijgen, (af-)meten, knippen, kleven, knopen, fijne motoriek. Kleine nodige matrialen worden geleverd naargelang de voorraad.
  • bellenkrans: technieken: rijgen, meten en passen, draaien, vorm geven aan het geheel, fijne motoriek, eigen keuze maken. 
  • mozaïekposter: technieken en vaardigheden: kleuren identificeren, duwen en trekken, kleven, vormgeving, fijne motoriek. De miniposter op A5 formaat wordt geleverd naargelang de voorraad: spelende sneeuwmannen, kerstman met rendier en slee, kerstelf met cadeautjes
  • peperkoekenkersthuisje: technieken en vaardigheden: puzzelen, ontwerpen, kleven, versieren, eigen keuze maken, fijne motoriek

Omwille van schaargebruik bij de sneeuwpopdromenvanger en de kleinere materialen (zoals kralen, belletjes, veertjes,,...) raden we aan bij kinderen onder de 8 jaar toezicht te houden door een volwassene die ook even kan helpen als dat nodig is. Met de bijgeleverde stappenplannen (bij elke creatie) kunnen kinderen én ouders duidelijk elke stap volgen om tot een resultaat te komen. 


Deze knutseldoos bestellen   (scrol steeds ver genoeg naar beneden op de pagina)

   BLIJF OP DE HOOGTE

 

 

 

 

 

       

 

 

© 2017 Pimp That Party  |  Site by ZuPP

OVER ONS

 

 

CONTACT


Pimp That Party BVBA

Broekstraat 13,  3440 Zoutleeuw

+32 477 46 25 12

info [at] pimpthatparty [dot] be

 

 

<NONE>