Knutseldoos voor MEISJES en jongens van 7 - 12 jaar

Op deze leeftijd kunnen kinderen schrijven en lezen. Ze houden van resultaten, weten van tevoren wat ze willen maken, wat ze nodig hebben en in welke volgorde ze wat moeten doen.

Knutselwerkjes ontstaan constructief en planmatig. Ze houden daarom van voorbeelden en werkbeschrijvingen. Maken graag iets bruikbaars.

Daarom zitten in deze doos voorbeeldfoto's en foto-stappenplannen. De kinderen kunnen zo kiezen wat ze uit de doos (eerst) willen maken, kunnen alle nodige materialen voor die activiteit bij elkaar zoeken uit de doos en kunnen met het foto-stappenplan zelf aan de slag om te komen tot het resultaat op de voorbeeldfoto.

 

In deze doos:

Alle materialen, ja echt àlle materialen om deze creaties te kunnen maken. Je hoeft dus nergens meer heen. Er zit ook een GRATIS placemat bij om in te kleuren én deze beschermt ook het werkplekje van je kind. Al raden we wel erg aan om een oude tafelbescherming (-doek) op de tafel te leggen.

  • kleur je eigen totebag/zak met tunnelkoord: technieken: kleuren met textielstiften, keuzes maken, nauwkeurigheid. De tekening is een zeemeermin of éénhoorn al naargelang de voorraad.
  • raamhanger: technieken: sorteren, stappenplan volgen, volgorde bepalen, fijne motoriek, rijgen, knopen maken. De kralen kunnen afwijken van deze op de foto en worden geleverd al naargelang de voorraad maar allen zijn even kwalitatief.
  • magneten: technieken: inkleuren, zorgvuldig kleuren en losmaken. Magneten zijn of in thema zeedieren of in thema ijsjes en co.
  • knutselen met ijsstokjes (éénhoorn, regenboogwolk, slak en ballerina): technieken en vaardigheden: stappenplan volgen, ruimtelijk inzicht, kleven, versieren, eigen keuze maken, planmatig werken, fijne motoriek, vouwen, tekenen, vormgeven.


Deze knutseldoos bestellen   (scrol steeds ver genoeg naar beneden op de pagina)

   BLIJF OP DE HOOGTE

 

 

 

 

 

       

 

 

© 2017 Pimp That Party  |  Site by ZuPP

OVER ONS

 

 

CONTACT


Pimp That Party BVBA

Broekstraat 13,  3440 Zoutleeuw

+32 477 46 25 12

info [at] pimpthatparty [dot] be

 

 

<NONE>