De zomervakantie komt eraan!

Met deze 3 creatieve sets én een heel knutselpakket beleef je heel wat vakantie-knutsel-pret!

Voor wie houdt van creatief bezig zijn, is knutselen is een heerlijke activiteit. En er zijn weinig activiteiten die zo’n stimulerende werking hebben als knutselen. Het stimuleert de fijne motoriek, creativiteit en fantasie en zorgt voor een betere concentratie. Maar bovenal en misschien wel het allerbelangsrijkste: het is gewoon leuk om te doen! 

Als ouder hoef je je niet druk te maken in het zoeken naar ideetjes, van hot naar her te lopen om materialen te gaan kopen, het knutselen elke seconde te begeleiden want je vindt in onze themaknutseldozen de materialen met stappenplannen (meestal op de achterzijde) én wanneer nodig onze duidelijke fotostappenplannen om elke creatie te maken. Dat helpt jouw kind goed op weg. Maar als je het uitnodigend materiaal echt niet kan weerstaan en mee aan de slag wil gaan, dan beleven jullie samen heerlijke knutsel-geniet-momenten.

Deze knutselmix in rood en geel is voor kindjes die houden van kriebelbeestjes en felle kleuren. En kids die ook graag aan het experimenteren gaan. Want met het rood en geel knutselpakket bieden wij ook knutselen in vrijheid aan. Het pakket bevat verschillende sjablonen waarmee de kids naar eigen ideeën tal van regenbogen, de zon, een iriscerende wolk, een rups, een bij,... kunnen maken. Heb jij dus een echte natuurliefhebber in huis die houdt van regenboogkleuren, dan is deze knutseldoos echt wel een topidee! Je maakt er een eigen boter-kaas-eieren spelletje, Lara het lieveheersbeestje (met de allermooiste vleugels) mee, je leert er verschillende kriebelbeestjes stap voor stap mee tekenen en je maakt er wel meer dan 10 kleurrijke moeder natuur knutsels mee. 

In deze doos:

Alle materialen, ja echt àlle materialen om deze creaties te kunnen maken. Je hoeft dus nergens meer heen. Er zit ook een GRATIS placemat bij om in te kleuren én deze beschermt ook het werkplekje van je kind. Al raden we wel erg aan om een oude tafelbescherming (-doek) op de tafel te leggen.

  • boter-kaas-eieren spel: technieken en vaardigheden: boetseren, stappenplan volgen, meten, ruimtelijk inzicht, vormgeven, tactiek, fijne motoriek
  • Lara het lieveheersbeestje: technieken en vaardigheden: boetseren, afmeten, vormgeven, ontwerpen, bekleden, fijne motoriek
  • insecten kit: technieken en vaardigheden: tekenen, stappen volgen, kleuren, vormgeven, ontwerpen, fijne motoriek
  • regenboogknutselpakket: technieken en vaardigheden: tekenen, sjablonen overtrekken, knippen, kleven, vormgeven, ontwerpen, versieren, eigen keuze maken, fijne motoriek

ZELF TE VOORZIEN: enkele lege wc-rollen en enkele lege keukenpapier-rollen (omwille van hygiënische redenen zelf te voorzien).

Omwille van schaargebruik en de kleinere materialen (zoals wiebelogen, pailletten, pomponnetjes...) raden we aan kinderen onder de 8 jaar te helpen en/of zeker toezicht te houden door een volwassene bij het knutselen. Met de bijgeleverde stappenplannen (bij elke creatie) kunnen kinderen én ouders duidelijk elke stap volgen om tot een resultaat te komen. 

ONTDEK ook onze KNUTSELMIX pastel en KNUTSELMIX blauw en groen! De knutselmixen worden verzonden vanaf half mei 2021.

Deze knutseldoos - de knutselmix rood en geel - bestellen   (scrol steeds ver genoeg naar beneden op de pagina)

 

   BLIJF OP DE HOOGTE

 

 

 

 

 

       

 

 

© 2017 Pimp That Party  |  Site by ZuPP

OVER ONS

 

 

CONTACT


Pimp That Party BVBA

Broekstraat 13,  3440 Zoutleeuw

+32 477 46 25 12

info [at] pimpthatparty [dot] be

 

 

<NONE>