Over ons

Het Pimp that Party team

Wie zijn wij?

In 2016 was het zover. De spelende gezondheidsissues deden ons beslissen om te kiezen voor iets met de nodige vrijheid, in te plannen rust en waar ik blij van word.
Voor onszelf beginnen met een website en webshop leek ons dit te schenken, maar dan wel in het werkgebied aanleunend bij mijn opleiding als kleuteronderwijzeres en zorg voor kleuters.
Beslissing gemaakt.

Maar wat is het nu waar ik/we zo blij van word(en)?
We halen veel voldoening uit samenzijn met vrienden en familie die ons graag zien, aan alles even loslaten en genieten van elkaar, alles en iedereen waarmee we mogen delen. Uit babbels en tijd maken voor elkaar. En dat telkens op een gezellig gemaakte plaats vol sfeer. Immers...

'Het mooiste wat je iemand kan schenken, is aandacht.'

Moetjes en magjes.
In het drukke leven is het niet elke dag evident om iedereen te overladen met verdiende aandacht. Er zijn zoveel moetjes en magjes en de dag gaat al eens sneller dan lief aan ons voorbij. Daarom vinden we dat het op een speciale dag al eens meer speciaal moet en mag zijn.
Dat je overladen moet/mag worden met aandacht, knuffels, lieve woorden, speeltijd, cadeautjes en leuke dingen waarvan je gaat zingen.
Dat zijn ook meestal de dagen waarop je verrassend mooie momenten beleeft met wie dichtbij je staat - gezin, familie, beste vrienden - en blije herinneringen gaat maken voor het leven. 

Ik sleepte dus in al mijn enthousiasme mijn partner in crime, Dimitri, mee om al zijn vrije uurtjes te besteden aan de webshop en het concept. (En dat doet die nog steeds).
En net als in het dagelijkse leven vullen we elkaar in het ondernemen ook goed aan. Ook al zijn de discussies aan de keukentafel er wellicht iets meer en wat feller dan vroeger, want we willen er samen een bloeiende zaak van maken.

Vanaf dag 1 hebben we samen onze schouders onder deze website en webshop gezet en is Dimitri naast zijn dagjob vaak aan de slag met ontwerpen, zagen, timmeren, schuren en verven om al mijn ideeën en 'bedenksels' concreet te maken. Sterker nog, hij behartigt als hij kan ook de begeleiding van de kinderanimatie mee. 

Geweldig vinden we het als kinderen volop genieten van het spelen met de zelfbedachte, samengestelde, ontworpen en handgemaakte spelen. Als kinderen samen gespeeld hebben, even weg van al de social media en digitale snufjes en ouders ons vertellen dat het 'af' was.
En als we na het spelen te horen krijgen dat dit dé (verjaar-)dag van hun leven was omdat mama en/of papa de hele tijd mee hebben gespeeld.
Dat is waar we blij van worden. Dat gevoel schenken van vreugde, vrijheid, geluk, blijdschap, zelfs soms puur genot, dat is ons verhaal.

 

 

 

 

 

 

 

 

   BLIJF OP DE HOOGTE

 

 

 

 

 

       

 

 

© 2017 Pimp That Party  |  Site by ZuPP

OVER ONS

 

 

CONTACT


Pimp That Party BVBA

Broekstraat 13,  3440 Zoutleeuw

+32 477 46 25 12

info [at] pimpthatparty [dot] be

 

 

<NONE>