Jawaddedadde! Een piñata helemaal naar wens!

Dat maken wij voor jou in 1,2,3,4

Dag 1: Piñatavormen worden getekend, uitgesneden en verlijmd tot jouw piñata. Systeem van trektouwtjes wordt ontworpen en verlijmd. Dit moet een nachtje drogen. We vouwen en knippen alvast stroken gekleurd papier. 

Dag 2: Alle stroken papier worden bevestigd op de piñata: zijkant en achterkant. Dat is meet- en kunstwerk. Droogtijd: 1 nacht.

Dag 3: Alle stroken papier worden bevestigd op de piñata: achterkant en afwerking luikje en bovenkant. Details tekenen, knippen en kleven. Droogtijd: 1 nacht.

Dag 4: Piñata krijgt een laatste knipbeurt en is klaar voor verzending of afhaling. Jij kan dan de piñata zelf vullen met individueel verpakte snoepjes en meer (alles wat heel licht in gewicht is). 

Onze piñata's worden met veel liefde en zorg gemaakt zodat we jullie kunnen verrassen met een prachtig resultaat. De piñata's zijn niet om stuk te kloppen (al kan dat wel als je dit echt wil) maar zijn pullpiñata's. Er zijn trektouwtjes aangemaakt. Om beurt trekt 1 speler aan 1 touw. Sommige touwtjes zorgen ervoor dat de snoep, confetti, geldbriefjes uit de piñata zullen vallen. Dat zorgt gewoon voor FUNtastisch veel plezier! En lekker nagenieten kan je nog lang want deze piñata's kan je nog lang bewaren (tenzij je de piñata toch stuk slaat).

BESTEL HIERonder JOUW PIÑATA

Bestelling van een piñata

Vul het formulier volledig in, aub!

Bestelling van een piñata (43/50/55 euro + eventuele verzendingskosten)
Kies jouw piñata: vul het aantal en de kleuren in
Graag een gepersonaliseerde piñata met een boodschap zoals bijvoorbeeld: H-Bday Proficiat Congrats Well done Super! Geslaagd + de voornaam Boodschap is niet combineerbaar met een cijfer.
Gepersonaliseerd met voornaam + cijfer. Of graag een gepersonaliseerde piñata met een boodschap zoals bijvoorbeeld: H-Bday Proficiat Congrats Well done Super! Geslaagd + de voornaam. Boodschap is niet combineerbaar met cijfer.
Kies een basiskleur voor jouw piñata: bij de giraf is dat bijvoorbeeld geel, bij de donut bijvoorbeeld bruin.
Kies maximum 3 kleuren om je piñata samen te stellen. Bijvoorbeeld bij een basiskleur roze voor een vlinder kies je als bijpassende kleuren: paars, groen en geel. Bij de donut kies je als basiskleur bruin en de bijpassende kleuren, bijvoorbeeld: roze voor de glazuur en gekleurde sprinkles in paars en geel.
Graag een gepersonaliseerde piñata met een boodschap zoals bijvoorbeeld: H-Bday Proficiat Congrats Well done Super! Geslaagd + de voornaam
Gegevens verantwoordelijke voor de bestelling
Indien ander afleveradres

Na ontvangst van je inzending contacteren we je snel betreffende je bestelling. Jouw bestelling wordt nu alvast in onze to-make-lijst opgenomen. Hou je mailbox goed in het oog (kijk ook altijd even bij reclame en de spambox).

CAPTCHA
Gelieve onderstaande code in te geven om de website te vrijwaren van mogelijke spam-inzendingen.
Beeld-CAPTCHA
Vul de karakters in getoond in de afbeelding.

   BLIJF OP DE HOOGTE

 

 

 

 

 

       

 

 

© 2017 Pimp That Party  |  Site by ZuPP

OVER ONS

 

 

CONTACT


Pimp That Party BVBA

Broekstraat 13,  3440 Zoutleeuw

+32 477 46 25 12

info [at] pimpthatparty [dot] be

 

 

<NONE>

Comments