Jouw verjaardagsbox met één klik bestellen...

Hoe werkt het?

Heel simpel. In 1, 2, 3 plaats jij jouw bestelling.

1. Samen met de jarige kijk je eerst naar de creatieve activiteiten. Op de pagina 'crea activiteit' vind je een overzicht van alle mogelijke knutsels. Klik je op een knutselding, dan kan je er meer over lezen en ook de leeftijd terugvinden voor welke kinderen dat deze knutsels geschikt zijn. Eentje gevonden? Dan heb je ook jouw thema gevonden.

2. Ga dan naar 'Bestellen'. Hier op onze site staat een bestelformulier voor alle verjaardagsboxen die we reeds ontworpen hebben. Scrol steeds ver genoeg naar beneden. Als je de verjaardagsbox wil aanvinken, dien je aan te vinken hoeveel stuks van het gekozen knutselding jij wil bestellen, met een minimum van 2 stuks. Het knutselding is dus voor de jarige en/of ook voor het aantal feestvierders (jarige dan meegeteld uiteraard). Alle andere dingen in de verjaardagsbox zijn standaard voor 8 feestvierders - omwille van standaard verpakkingen.

3. Vul alle verdere gegevens in (dat is echt heel belangrijk) en klik op het einde op 'aanvraag verzenden'.

Jij verzendt het bestelformulier en dat komt in onze mailbox terecht. Wij zoeken alles voor jouw bestelling bij elkaar en mailen jou met een betalingsuitnodiging. Eens jouw betaling op de 'Pimp that Party' rekening staat, sturen wij de doos naar jou toe, als die volledig klaar is. Je ontvangt van ons een Track & Trace code zodat je jouw doos online kan volgen.

Bpost brengt de doos tot bij jou thuis, er moet dus wel iemand aanwezig zijn om de doos in ontvangst te nemen.

 

   BLIJF OP DE HOOGTE

 

 

 

 

 

       

 

 

© 2017 Pimp That Party  |  Site by ZuPP

OVER ONS

 

 

CONTACT


Pimp That Party BVBA

Broekstraat 13,  3440 Zoutleeuw

+32 477 46 25 12

info [at] pimpthatparty [dot] be

 

 

<NONE>