Tot onze spijt kunnen we geen verjaardagsfeestjes organiseren in deze Coronatijd.

Wanneer alles terug veilig is en veilig kan verlopen, zetten wij onze poort weer open.

Nu in deze Coronatijd kunnen we even geen verjaardagsfeestjes houden. Wanneer terug wel? Daar moeten we het antwoord helaas schuldig op blijven. Hou onze Facebookpagina in het oog om te weten wanneer we terug opstarten met onze verjaardagsfeestjes. Dit zal uiteraard zijn als alles echt weer veilig zal kunnen verlopen. Want we willen dat jullie en wij met z'n allen gezond blijven! Voor alle jarigen - op onze blog kan je lezen hoe je er thuis toch een leuke feestdag van kan maken. Liefs xxx

Verjaardagsfeestjes voor jongens en meisjes

Hieperdepiep hoera! Er is er ééntje jarig en dat mag gevierd worden met een origineel verjaardagsfeestje!

Vier het verjaardagsfeestje van je kind bij Pimp that Party! Onze succesformule luidt als volgt: in onze speciaal voor de jarige versierde uitbouw ontvangen wij de jarige en alle feestwezentjes voor 2 of 3 uur feestplezier. 

Stel je eigen luxe verjaardagsfeestje samen en kies het thema, de creatieve activiteit of fotoshoot, wat lekkers en een extraatje uit! Wij zorgen voor al de rest! 
Alle feestvierders gaan naar huis met een eigen kleine creatie. De jarige krijgt als geschenkje ook nog een heuse feestballon mee naar huis.
Of kies enkel voor een heel veel speelplezier verjaardagsfeestje en misschien een glittertattoo als extraatje erbovenop?

Je kan een verjaardagsfeestje vastleggen door het aanvraagformulier in te vullen. Je kiest er een voorgestelde datum en je laat je gegevens en verdere keuzes voor het samenstellen van het feestje achter door alle velden nauwkeurig in te vullen. Dan nemen wij spoedig contact met je op om het feestje 'fun'tastisch te maken. Na betaling ligt het feestje definitief vast en krijg je een bevestiging van ons. Het feestje wordt georganiseerd voor minimum 6 feestvierders (jarige meegeteld) en voor maximum 12 feestvierders (jarige meegeteld). Het feestje gaat door in onze uitbouw op het Pimp that Party adres.

Ben je enthousiast geworden van ons concept? Vraag je verjaardagsfeestje direct aan en vul het aanvraagformulier hieronder in.

Aanvraagformulier Verjaardagsfeestje - Workshopfeestje

Vul het formulier volledig in, aub!

Aanvraag voor verjaardagsfeestje - workshopfeestje

Datum aanvraag moet minstens vier weken voor feestdatum zijn om er een ‘fun’tastisch themafeestje van te maken!

Gegevens verantwoordelijke voor de inschrijving

Na ontvangst van je inzending contacteren we je snel betreffende je aanvraag. Dan kunnen al jouw persoonlijke keuzes betreffende het lekkers, de creatieve activiteit en het extraatje vastgelegd worden.

CAPTCHA
Gelieve onderstaande code in te geven om de website te vrijwaren van mogelijke spam-inzendingen.
Beeld-CAPTCHA
Vul de karakters in getoond in de afbeelding.

   BLIJF OP DE HOOGTE

 

 

 

 

 

       

 

 

© 2017 Pimp That Party  |  Site by ZuPP

OVER ONS

 

 

CONTACT


Pimp That Party BVBA

Broekstraat 13,  3440 Zoutleeuw

+32 477 46 25 12

info [at] pimpthatparty [dot] be

 

 

<NONE>

Comments