Welkom in de Pimp that Party STUDIO

De plek voor leuke creatieve workshops!

Wie houdt van knutselen, zegt creatieve workshops! Volg een workshop bij Pimp that Party, bij jouw thuis, op het bedrijfsfeest, op school of op een evenement van instellingen, organisaties,...
Jij komt naar Pimp that Party of Pimp that Party komt naar jou toe! 
Lees meer over alle mogelijkheden op deze pagina (scroll ver genoeg naar beneden).

Voorlopig organiseren we geen workshops op het Pimp that Party adres.

Maar we komen wel naar jouw thuis.

Nu in deze Coronatijd geven we even geen workshops op het Pimp that Party adres. Maar we komen wel naar jou toe! Dus wil jij graag een creatieve workshop op jouw verjaardagsfeestje, communie- of lentefeest, babyshower, babyborrel, vrijgezellendag, vriendinnendag,... dan zorgen wij daar graag voor! Uiteraard volgens de Coronaregels die gelden op jouw feestdag. Want we willen dat jullie en wij met z'n allen gezond blijven!
Voor iedereen die creatief wil bezig zijn maar geen nood heeft aan begeleiding, zijn er onze knutseldozen of kan je knutselpakketten op maat aanvragen - in het thema dat jij wil.

Wil je met familieleden een gezellig moment vullen met vormgeving? De kinderen entertainen met leuke te maken knutsels? Of je vrijgezellennamiddag vieren met creatief enthousiasme? Dan komt Pimp that Party naar je toe!  Zin om samen jullie (on-)gekend talent naar boven te halen en jezelf te verrassen met je eigen unieke creatie? 
Geen idee wat voor workshop jullie samen kunnen volgen? Wij geven je alvast enkele ideeën mee maar luisteren graag naar wat jullie in gedachten hebben.
Vraag nu nog jouw workshop aan. (Scroll ver genoeg naar beneden voor het aanvraagformulier).

Onze kant-en-klare frutsel-knutseldozen kan je hier bestellen. 
En voortaan kan je ook heel wat van onze frutsel-knutseldingen kopen bij Shopa. Neem zeker een kijkje daar. Liefs xxx

Pimp that Party studio gaat digitaal!

Ontdek onze Pimp that Party STUDIO groep op Facebook.

Pimp that Party STUDIO is een (besloten) groep gemaakt voor alle knutselfans die aan de slag gaan met de Pimp that Party knutseldozen. Je kan dus enkel lid worden als je reeds een knutseldoos besteld hebt. Ook ouders van kinderen die een creatieve workshop volgden of een creatief verjaardagsfeestje vierden bij ons, kunnen lid worden van de groep.
In deze groep kan je leuke, enthousiaste foto's delen van de knutselende kinderen en hun eindresultaten. Enkel met het materiaal van de knutseldozen of van de creatieve workshops of feestjes bij Pimp that Party. Je zal in de toekomst hier ook knutselinspiratie vinden en als jullie kids daar mee aan de slag gaan, is het leuk dat jullie ook foto's plaatsen van hun creatieve momenten en hun creatie. Let's create togheter. Want... Niets is leuker dan zelf dingen maken!
 
Pimp that Party STUDIO 

Cadeaubonnen

Een cadeaubon voor de feesteling?

Weet je dat je van cadeautjes uitzoeken en geven even gelukkig wordt dan van een cadeautje krijgen?! Maar vind je kiezen voor iemand anders moeilijk? Weet je niet goed wat een fijn cadeautje voor de jarige of feesteling zou zijn? En houdt hij of zij wel van creatief bezig zijn? Dan geef je toch gewoon een cadeaubon? Hiermee geef je een cadeautje op maat want hij of zij kan ermee kiezen uit een workshop die hem of haar het meest aanspreekt of de bon kan ook gebruikt worden om een toekomstig verjaardagsfeestje bij Pimp that Party te organiseren of bij het huren van volksspelen.

Graag een cadeaubon kopen? Stuur ons een mailtje info [at] pimpthatparty [dot] be

   BLIJF OP DE HOOGTE

 

 

 

 

 

       

 

 

© 2017 Pimp That Party  |  Site by ZuPP

OVER ONS

 

 

CONTACT


Pimp That Party BVBA

Broekstraat 13,  3440 Zoutleeuw

+32 477 46 25 12

info [at] pimpthatparty [dot] be

 

 

<NONE>