Workshop: in thema

Een paar keer per jaar organiseren wij THEMA workshops! Check de agenda hieronder!

Wat denk je van een set paashazen decoreren, handletteren samen met mama voor moederdag, hippe kerstbomen maken,...? Dit alles en nog véél meer komt aan bod tijdens onze themaworkshops: thema Valentijn, thema Lente of Pasen, thema Moederdag en Vaderdag, thema Verjaardag, thema Sint & Piet, thema Kerst, Ouder-Kind workshops.

Zin om deel te nemen aan een thema workshop? Hou dan zeker onze Facebookpagina in het oog voor de aankondigingen van deze workshops! 
Het zoeken naar, bedenken en ontdekken van nieuwe creaties vinden we geweldig. Daarom doen wij erg ons best om met nieuwe en verfrissende ideeën te komen! Voor deze workshops gelden aangepaste prijzen. Deze prijzen zijn en worden pas bekend wanneer het programma voor deze workshops volledig op punt staan. 

Je kan inschrijven voor een thema workshop door op het inschrijvingsformulier van de workshop die je wil volgen, te klikken. De workshop volgen kan al vanaf 1 persoon. Dit wil zeggen dat je de workshop samen met andere kinderen of volwassen in groep volgt. Het maximum aantal deelnemers verschilt van workshop tot workshop.
Je gegevens laat je achter bij het inschrijven door alle velden nauwkeurig in te vullen. Na betaling ben je definitief ingeschreven voor de workshop en krijg je een bevestiging van ons. De workshop gaat door in onze uitbouw op het Pimp that Party adres.

Alle materialen zullen inbegrepen zijn en er wordt steeds een lekkere versnapering en een drankje voorzien.
Uiteraard neem je na de workshop je eigen mooie creatie mee naar huis.

Kan je door omstandigheden niet aanwezig zijn? Neem dan contact met ons op. 
Misschien kan je aansluiten bij een volgende leuke workshop.
Zieke, hoestende, verkouden,... kindjes/volwassenen blijven immers beter thuis om te genezen, zo worden de andere deelnemers ook niet ziek ;-)
Lees ook even onze 'Veelgestelde vragen' voor meer informatie.

Kerst onder de stolp!

Zaterdag 30 november 2019 - 14u tot 16u

Maak je eigen kerstlandschapje of dorpje onder de stolp en schep die kerstsfeer in huis! Kies zelf wat jij in elkaar knutselt en schildert en werk het naar jouw hand af. Mooi op de kersttafel of schouw of meteen een eyecatcher bij het binnenkomen. 

Beestige kersthanger

Woensdag 20 november 2019 - 14.30u tot 17u

Topidee om je huis beestig te versieren! Rodeneuzenfans: kom en maak deze vrolijke kersthanger gewoon zelf. Gagarandeerd dat de kerstkriebels de kop op steken!

Handletteren voor Sinterklaas

Zaterdag 16 november 2019 - 14u tot 16.30u

Voor wie houdt van mooie woorden op papier tekenen! Tijdens deze workshop leer je alles over het beste materiaal, letters tekenen, intekenen, basisregels, krulletjes en frulletjes. Je maakt je eigen Sinterklaaszak (of twee) die je op pakjesavond kan (laten) vullen met wat lekkers of een leuk cadeautje.

 

Creatief met DONUTS!

Woensdag 17 april - 14u

     

Paasstolp met paasei, -kuiken of -haas

Woensdag 20 maart 2019 - 14.30u

    

   BLIJF OP DE HOOGTE

 

 

 

 

 

       

 

 

© 2017 Pimp That Party  |  Site by ZuPP

OVER ONS

 

 

CONTACT


Pimp That Party BVBA

Broekstraat 13,  3440 Zoutleeuw

+32 477 46 25 12

info [at] pimpthatparty [dot] be

 

 

<NONE>