Crea workshop jarigen

Workshop voor jarige jongens en meisjes!

Hieperdepiep hoera! Er is er ééntje jarig en dat mag gevierd worden!

Hou je heel erg veel van knutselen en van mooie dingen? Dan kan je als je jarig bent ook kiezen om een workshop te houden met al je vrienden en vriendinnen, neefjes en nichtjes,... waarbij het creatief bezig zijn centraal staat maar waarbij ook jouw verjaardag gevierd wordt. Wie jarig is trakteert, dus je kan kiezen wat je wil smullen. En we maken ook tijd om al die gekregen cadeautjes te openen tijdens het cadeautjesspel.
Elke genodigde gaat naar huis met een eigen creatie, de jarige uiteraard ook. Zo heeft iedereen een leuk, mooi en zelfgemaakt aandenken aan jouw verjaardagsfeestje! 

Je kan een workshop voor een jarige vastleggen door het aanvraagformulier in te vullen. Je stelt er een datum voor en je laat je gegevens en verdere keuzes voor het samenstellen van het workshopfeestje achter door alle velden nauwkeurig in te vullen. Dan nemen wij spoedig contact met je op om het workshopfeestje 'fun'tastisch te maken. Na betaling ligt het workshopfeestje definitief vast en krijg je een bevestiging van ons. Het feestje wordt georganiseerd voor minimum 6 feestvierders (jarige meegeteld) en voor maximum 12 feestvierders (jarige meegeteld). Het feestje gaat door in onze uitbouw op het Pimp that Party adres.
OPgelet: de jarige wordt 8 jaar of ouder. Alle deelnemers/genodigden zitten in dezelfde klas of zijn/worden ook 8 jaar in het jaar van aanvraag voor het workshopfeestje. Dit omwille van de moeilijkheidsgraad voor passende workshops.

Ben je enthousiast geworden van ons concept? Vraag je workshopfeestje direct aan en vul het aanvraagformulier HIER in. 

Aanvraagformulier Verjaardagsfeestje - Workshopfeestje

Vul het formulier volledig in, aub!

Aanvraag voor verjaardagsfeestje - workshopfeestje

Datum aanvraag moet minstens vier weken voor feestdatum zijn om er een ‘fun’tastisch themafeestje van te maken!

Gegevens verantwoordelijke voor de inschrijving

Na ontvangst van je inzending contacteren we je snel betreffende je aanvraag. Dan kunnen al jouw persoonlijke keuzes betreffende het lekkers, de creatieve activiteit en het extraatje vastgelegd worden.

CAPTCHA
Gelieve onderstaande code in te geven om de website te vrijwaren van mogelijke spam-inzendingen.
Beeld-CAPTCHA
Vul de karakters in getoond in de afbeelding.

   BLIJF OP DE HOOGTE

 

 

 

 

 

       

 

 

© 2017 Pimp That Party  |  Site by ZuPP

OVER ONS

 

 

CONTACT


Pimp That Party BVBA

Broekstraat 13,  3440 Zoutleeuw

+32 477 46 25 12

info [at] pimpthatparty [dot] be

 

 

<NONE>