Welkom in de Pimp that Party STUDIO

De plek voor leuke creatieve workshops!

Wie houdt van knutselen, zegt creatieve workshops! Volg een workshop bij Pimp that Party, bij jouw thuis, op het bedrijfsfeest, op school of op een evenement van instellingen, organisaties,...
Jij komt naar Pimp that Party of Pimp that Party komt naar jou toe! 
Lees meer over alle mogelijkheden op deze pagina (scroll ver genoeg naar beneden).

Tot onze spijt kunnen we geen workshops organiseren in deze Coronatijd.

Wanneer alles terug veilig is en veilig kan verlopen, zetten wij onze poort terug open.

Nu in deze Coronatijd kunnen we even geen workshops houden. Wanneer terug wel? Daar moeten we het antwoord helaas schuldig op blijven. Hou onze Facebookpagina in het oog om te weten wanneer we terug opstarten met onze workshops. Dit zal uiteraard zijn als alles echt weer veilig zal kunnen verlopen. Want we willen dat jullie en wij met z'n allen gezond blijven! Voor iedereen die toch creatief wil bezig zijn - onze kant-en-klare frutsel-knutseldozen kan je hier bestellen. 
En voortaan kan je ook heel wat van onze frutsel-knutseldingen kopen bij Shopa. Neem zeker een kijkje daar. Liefs xxx

Pimp that Party studio gaat digitaal!

Ontdek onze Pimp that Party STUDIO groep op Facebook.

Pimp that Party STUDIO is een (besloten) groep gemaakt voor alle knutselfans die aan de slag gaan met de Pimp that Party knutseldozen. Je kan dus enkel lid worden als je reeds een knutseldoos besteld hebt. Ook ouders van kinderen die een creatieve workshop volgden of een creatief verjaardagsfeestje vierden bij ons, kunnen lid worden van de groep.
In deze groep kan je leuke, enthousiaste foto's delen van de knutselende kinderen en hun eindresultaten. Enkel met het materiaal van de knutseldozen of van de creatieve workshops of feestjes bij Pimp that Party. Je zal in de toekomst hier ook knutselinspiratie vinden en als jullie kids daar mee aan de slag gaan, is het leuk dat jullie ook foto's plaatsen van hun creatieve momenten en hun creatie. Let's create togheter. Want... Niets is leuker dan zelf dingen maken!
 
Pimp that Party STUDIO 

Workshop: in thema

Kom jij ook mee knutselen, koken,...?

Wat denk je van een set paashazen decoreren, handletteren samen met mama voor moederdag, hippe kerstbomen maken, lekkere cupcakes bakken...? Dit alles en nog véél meer komt aan bod tijdens onze themaworkshops: thema Valentijn, thema Lente of Pasen, thema Moederdag en Vaderdag, thema Verjaardag, thema Sint & Piet, thema Kerst, Ouder-Kind workshops.

Zin om deel te nemen aan een thema workshop? Hou dan zeker onze Facebookpagina in het oog voor de aankondigingen van deze workshops! 
Het zoeken naar, bedenken en ontdekken van nieuwe creaties vinden we geweldig. Daarom doen wij erg ons best om met nieuwe en verfrissende ideeën te komen! Voor deze workshops gelden aangepaste prijzen. Deze prijzen zijn en worden pas bekend wanneer het programma voor deze workshops volledig op punt staan. 

Je kan inschrijven voor een thema workshop door eerst op 'meer info' te klikken en vervolgens op het inschrijfformulier van de workshop die je wil volgen, te klikken. De workshop volgen kan al vanaf 1 persoon. Dit wil zeggen dat je de workshop samen met andere kinderen of volwassen in groep volgt. Het maximum aantal deelnemers verschilt van workshop tot workshop.
Je gegevens laat je achter bij het inschrijven door alle velden nauwkeurig in te vullen. Na betaling ben je definitief ingeschreven voor de workshop en krijg je een bevestiging van ons. De workshop gaat door in onze uitbouw op het Pimp that Party adres.

Alle materialen zullen inbegrepen zijn en er wordt steeds een lekkere versnapering en een drankje voorzien.
Uiteraard neem je na de workshop je eigen mooie creatie mee naar huis.

Benieuwd naar onze themaworkshops? Neem dan vlug een kijkje in de thema-workshopagenda.

 

Workshop: privégroep

Gezellig met enkele vriendinnen creatief bezig zijn?

Met familieleden een gezellig moment vullen met vormgeving? Of je vrijgezellennamiddag vieren met creatief enthousiasme? Kom dan naar Pimp that Party!  Zin om met een hapje en een drankje enkele uren samen (on-)gekend talent naar boven halen? En jezelf te verrassen met je eigen unieke creatie? Contacteer ons dan nu HIER.
Geen idee wat voor workshop jullie samen kunnen volgen? Wij geven je alvast enkele ideeën mee.

De prijzen van de workshops verschillen, alsook de duur van de workshops. Alle materialen zijn inbegrepen en er wordt steeds een lekkere versnapering en een drankje voorzien.
Uiteraard neem je na de workshop je eigen mooie creatie mee naar huis.

Vul het aanvraagformulier nauwkeurig in en wij nemen contact met jou op. We kijken uit naar jullie aanmelding!

Workshop: bedrijven en scholen

Ben je op zoek naar een creatieve workshop voor jouw bedrijfsfeest, schoolfeest, opendeurdag,...?

Dan ben je bij Pimp that Party aan het juiste adres! Wij verzorgen tal van creatieve workshops op locatie op maat en op vraag van het bedrijf, de school of de organisatie. Het aanbod van de workshops wordt afgestemd op het thema van het evenement, het schoolfeest, de opendeurdag om zowel kleine groepen tot middelgrote groepen of doorlopende bezoekers/deelnemers creatieve momenten te laten beleven. Het mogelijk aantal deelnemers varieert dus afhankelijk van de gelegenheid en het gebeuren.

Voor workshops op locatie/op maat stellen we een prijsofferte met werkfiche op (met o.a. wat we nodig hebben op locatie, bijvoorbeeld aantal stoelen, tafels, stroomvoorziening...). Afhankelijk van de locatie kunnen er reiskosten in rekening gebracht worden.

Interesse in één of meerdere workshops? Neem dan snel HIER contact met ons op.

Cadeaubonnen

Een cadeaubon voor de feesteling?

Weet je dat je van cadeautjes uitzoeken en geven even gelukkig wordt dan van een cadeautje krijgen?! Maar vind je kiezen voor iemand anders moeilijk? Weet je niet goed wat een fijn cadeautje voor de jarige of feesteling zou zijn? En houdt hij of zij wel van creatief bezig zijn? Dan geef je toch gewoon een cadeaubon? Hiermee geef je een cadeautje op maat want hij of zij kan ermee kiezen uit een workshop die hem of haar het meest aanspreekt of de bon kan ook gebruikt worden om een toekomstig verjaardagsfeestje bij Pimp that Party te organiseren of bij het huren van volksspelen.

Graag een cadeaubon kopen? Stuur ons een mailtje info [at] pimpthatparty [dot] be

   BLIJF OP DE HOOGTE

 

 

 

 

 

       

 

 

© 2017 Pimp That Party  |  Site by ZuPP

OVER ONS

 

 

CONTACT


Pimp That Party BVBA

Broekstraat 13,  3440 Zoutleeuw

+32 477 46 25 12

info [at] pimpthatparty [dot] be

 

 

<NONE>